404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Marco Gianotten

Vijf KPI-tips

Aflevering 1:  Opdrachtnemer bij de les houden

Niet slechts een andere manier van verkopen

De regels rond klassieke aanbesteding zouden te zeer zijn gericht op prijsvergelijking en onvoldoende recht doen aan kwalitatieve verschillen in het aanbod. Steeds meer organisaties zien in de nieuwe aanbestedingsmethodiek prestatie-inkoop een antwoord op deze problemen. Maar zijn de leveranciers daar wel klaar voor?

14 netelige vragen voor een Saas-provider

Het is een simpele vraag: ‘Hoe weet ik dat u de data, die onze organisatie u toevertrouwt, afdoende beveiligt?’ Het is gezien de toenemende activiteiten van hackers en de ruime taakopvattingen van inlichtingendiensten als de NSA, ook een relevante vraag. Maar hoe relevant is het antwoord dat de SaaS-provider voor op z’n tong heeft liggen?

Uitbesteden: een relatieprobleem

Opdrachtgevers en leveranciers in een uitbestedingsrelatie weten van elkaar niet hoe wordt gedacht, waar de prioriteiten liggen. Beeld en zelfbeeld lopen niet synchroon. 
Met als gevolg: misverstanden en miscommunicatie. Zowel opdrachtgevers als leveranciers gaan op een onvolwassen manier om met uitbesteding.