404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Het opvallendste nieuws volgens Henry Barenholz

Hoe creëer je als startersbedrijf het juiste klimaat voor werknemers, vroeg Henry Barenholz, senior Director HCM Leader Benelux & Nordics bij Oracle zich af naar aanleiding van de samenwerking tussen PwC en Startup Bootcamp.

'Minimumloon Californië een opsteker voor IT'

De Amerikaanse staat Californië wil het minimumloon langzaamaan optrekken tot 15 dollar per uur in 2020. In veel sectoren zien bedrijven dat als een zwaard van Damocles. De IT-industrie kan echter een nieuwe golf van automatisering en robotisering tegemoet zien.

Het opvallendste nieuws volgens Sake Algra

De BV Nederland moet zich meer inspannen om de kansen te benutten die IT biedt om de economie aan te drijven, concludeert Sake Algra, senior vice president van CGI Nederland, uit het nieuws van deze week.

Het opvallendste nieuws volgens Remko Helms

Het gebrek aan aandacht bij IT'ers voor hun eigen carrièreontwikkeling, was het opvallendste nieuws deze week voor Remko Helms, hoogleraar Informatiekunde aan de Open Universiteit.