404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Samsung Galaxy Note 7 na onbranden batterij

Accu met brandblusser

Een ingebouwde brandblusser voor lithium-ionbatterijen moet rampen voorkomen.

Chinese fabriek

Fairphone strijdt voor beter werkklimaat in China

Het Nederlandse Fairphone, dat smartphones wil maken voor milieubewuste consumenten, laat zijn apparatuur vervaardigen in China. In dat land neemt men het doorgaans niet zo nauw met de rechten van arbeiders, wat zich vertaalt in slechte werkomstandigheden. Fairphone heeft daar wat aan proberen te doen.

Waarom je GPS-apparaat de afstand altijd overschat

Hardlopers en andere atleten klagen er al lang over dat hun GPS-apparaatjes de afgelegde afstand structureel overschatten, zodat zij hun trainingsarbeid onderschatten. Uit onderzoek is nu gebleken hoe dat komt.

Nog veel problemen voor Apple Pay-gebruikers

Hoewel inmiddels 11 procent van de Amerikaanse creditcardbezitters met Apple Pay kan betalen, heeft twee derde van de gebruikers daar problemen mee gehad. Daardoor wordt het betaalsysteem veel minder vaak gebruikt dan verwacht

Voor smartphone-innovatie moet je nu kennelijk bij Amazon zijn

Apple en Samsung leiden getalsmatig de smartphone-dans, maar het innovatieve gehalte van hun producten valt velen in de laatste iPhones en Galaxys wat tegen. Amazon lijkt op het punt te staan de grootmachten op dat punt af te troeven.
Google Glass Enterprise Edition

App plaatst context-bewuste advertenties op Google Glass

Een nieuwe app van startup-bedrijf Blippar biedt adverteerders de mogelijkheid om via Google Glass mee te kijken en de gebruiker automatisch commerciële informatie te tonen die bij de waargenomen situatie past.

"2014 wordt het jaar van Printerklaas"

2013 is een scharnierjaar voor 3D-printen in de consumentenmarkt. Dat concludeert ABN AMRO in een marktverkenning die het publiceerde onder de titel: Zie ginds komt de printer.

'Dit jaar nog nieuwe iPad en iPad Mini'

Het gerucht gaat al langer, maar nu schaart ook het doorgaans betrouwbare Bloomberg zich in het koor: behalve een nieuwe iPhone introduceert Apple dit jaar ook nog nieuwe uitvoeringen van de iPad en de iPad Mini.
Stephen Elop

Nokia stopt 41 MP-camera in Lumia 1020

Nokia heeft een smartphone gepresenteerd waarvan de camera een ongekend hoge resolutie van 41 megapixels heeft. De Lumia 1020 is het product van een innige samenwerking met Microsoft.

CEO Yves Saint Laurent stapt over naar Apple

Apple heeft de CEO van modehuis Yves Saint Laurent, Paul Deneve, aangetrokken. Deneve krijgt de functietitel van vice president en zal rechtstreeks aan rapporteren aan Tim Cook. Maar wat Deneve's taak of verantwoordelijkheid zal zijn blijft ongewis. Een woordvoerder van Apple laat het bij de aanduiding 'special projects'.

'Accu's straks 20 maal kleiner'

Onderzoekers van de Universiteit van Illinois zeggen een technologie te hebben ontwikkeld waarmee accu's 10 tot 30 maal kleiner kunnen worden en 1000 maal sneller zijn op te laden. Voorkoming van ontbranding is een van de nog op te lossen issues.

Startscherm iPhone, iPad al 20 jaar hetzelfde

Het klinkt als een onmogelijkheid, 20 jaar hetzelfde startscherm voor apparaten die nog geen 6 jaar op de markt zijn. Maar het startscherm van iPhone en iPad blijkt zijn oorsprong in een ver verleden te hebben.

HP ontwikkelt bril-loze 3D

HP werkt aan een manier om ook zonder gebruik van een speciale bril ruimtelijke beelden op het scherm van een smartphone of tablet te kunnen tonen.

Succes Samsung zit Google niet lekker

Google begint zich als eigenaar van het gadget-besturingssysteem Android steeds ongemakkelijker te voelen bij het succes van zijn grootste 'klant' Samsung.