404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Microsoft gaat IE-achterblijvers aan hun jasje trekken

Microsoft is klaarblijkelijk niet van plan gebruikers die in zijn ogen te ver achterblijven, met rust te laten. Na de Windows 7- en 8-gebruikers gaan nu ook de gebruikers van oudere varianten van Internet Explorer dat merken.

Hoe een supercomputer uw aanbod verbetert

In de Verenigde Staten en Zuid-Korea is het de gewoonste zaak van de wereld dat een ­fabrikant een beroep doet op supercomputercapaciteit om zijn nieuwe product een stuk beter te maken. In Nederland kennen we die traditie nauwelijks. Dat is jammer want het gebruik van een supercomputer is bij SURFsara zeer laagdrempelig.

SQL Server 2005 volgende pijnpunt IT-beheerders

Na Windows XP, vorig jaar, en Windows Server 2003, deze zomer, krijgen IT- en databasebeheerders door Microsoft een nieuwe migratieklus op hun bordje gelegd. Volgend jaar april staakt Microsoft de ondersteuning van SQL Server 2005.

Burgemeesters München willen terug van Linux naar Windows

De eerste en tweede burgemeester van München willen Windows. De overstap op open source, 10 jaar terug, stuit op klachten bij de gebruikers, is hun argument. Een groep experts moet nu evalueren, of een terugkeer naar Windows aanbeveling verdient.

Microsoft ondersteunt alleen nog nieuwste versie Internet Explorer

Microsoft maakt al geruime tijd duidelijk dat het graag wil dat zijn gebruikers up-to-date blijven met hun browser. Als stok achter de deur gaat het de technische en beveiligingsondersteuning van oudere versies van Internet Explorer staken. IE8 moet de deur uit.

Office Online mengt slecht met desktopversie

Organisaties die alleen met simpele documenten werken, zullen prima uit de voeten kunnen met de Office Online. Maar voor ingewikkelder documenten heeft men ook de desktop-versie nodig. In dat geval verloopt de uitwisseling tussen de twee varianten moeizaam. En PowerPoint is echt uien.

Ook stekker uit Office 2003

Op 8 april aanstaande stopt Microsoft ook met de ondersteuning van Office 2003. Van updates zal dan geen sprake meer zijn.