404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Technomarine

Liever de cloud in

Technomarine bespaart door zijn IT bijna helemaal in de cloud te zetten.

containers

Windows 10 krijgt Hyper-V containers

Microsoft heeft aangekondigd met de Anniversary Update deze zomer in de Windows 10-client ondersteuning te bieden voor Hyper-V containers.

‘Dé oplossing voor 
gemeentelijke 
samenwerking’

Emeritus hoogleraar Wouter Keller kan het niet laten: nadenken over de complexe ­IT-problematiek van gemeenten. Waarom wil het maar niet lukken met die Shared ­Service Centers, waarvan iedereen zo veel verwachtte? Wat is het alternatief? En snijdt dat ­privacy-bezwaar tegen de public cloud eigenlijk wel hout?

Nieuw in Azure: HD opsturen

Microsoft kondigde gisteren weer een aantal vernieuwingen in cloudservice Windows Azure aan. Er kan nu ook wat bij Google en Amazon al was ingevoerd: harddisks verschepen naar Microsoft, in plaats van de data te uploaden.

Amazon verlaagt prijzen op zijn cloudplatform

Amazon verlaagt de prijzen van het gebruik van zijn Elastic Compute Cloud en een aantal bijbehorende diensten. Klanten die veel applicaties op Amazons hardware draaien, kunnen daardoor tientallen procenten goedkoper uit zijn.

Office 365 klaargestoomd voor iOS en Android

Microsoft werkt aan een serie apps die de functionaliteit van Office 365 beschikbaar maakt op Apple's iOS- en Googles Android-platform. In de loop van 2012 verschijnen ze in de respectievelijke online winkels.
Firefox

De opmars van Firefox

Browser wint gebruikers, met dank aan strakke organisatie achter deze open source.