404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

De rule of three: lastig, maar noodzakelijk

Het maken van generieke, herbruikbare software is verleidelijk, maar gevaarlijk. Wie de rule of three niet in acht neemt, krijgt al snel te maken met spectaculair falende software-ontwikkelprojecten. Het probleem is namelijk, zeggen Matthijs Maat en Gert Florijn, dat men denkt te weten wat generiek gemaakt kan worden en wat niet. Een vergissing.

‘Overheid moet ICT de maat nemen’

“Ik vond het een heel interessante wereld. Maar het viel me ook op dat het een in zichzelf gekeerde wereld is, een klein wereldje ook waar iedereen iedereen kent en iedereen elkaar in de gaten houdt. Een beetje een club, met de gewoonte om te denken dat iemand die van buiten komt het dus niet zal snappen, en dat de onderzoekscommissie er weinig van terecht zou brengen.”
Digitaal - oog

Elk beeld is ongezien te vinden

Het aantal mogelijkheden om met software grote hoeveelheden afbeeldingen te doorzoeken, neemt toe.  Het wordt dus mogelijk om ongewenste visuele content buiten de deur te houden.

rolmaat

Softwarekwaliteit goed te meten

Genoeg geloofsstrijd over én tools voor het meten van softwarekwaliteit. Toch ontbreekt het aan gebruik.