404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Amber Alerts voor iedereen met Facebook

Als er een Amber alert wordt uitgegeven in verband met de vermissing van een kind, krijgt voortaan iedereen in Nederland met Facebook dat te zien. Dat maken Facebook, de Nationale Politie en Amber Alert vrijdag bekend.
arts en patiënt

Het EPD geeft verborgen informatie prijs

Als het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) eenmaal is ingevoerd, hebben medici een waardevolle bron van informatie in handen. Computeranalyse kan de waarde van die informatie nog verder vergroten, waardoor een arts pro-actief kan ingrijpen.

Advocatuur maanden zoet met oplossen DigiNotar-probleem

Het gaat eerder maanden dan weken duren voordat advocaten weer veilig gebruik kunnen maken van beveiligde websites van de Orde van Advocaten en de digitale rol. Tot die conclusie komt een speciaal crisisteam van de Orde, zo schrijft de beroepsorganisatie op haar website.

DigiNotar: een nieuwsoverzicht

Het Nederlandse DigiNotar deelde sinds begin juli honderden valse certificaten uit. DigiNotar merkte de hack pas weken later op en trok een serie valse certificaten in, maar waarschuwde niemand. Sinds 4 augustus werd honderdduizenden Iraanse computers wijsgemaakt dat ze echt met Google contact hadden. Ook de veiligheid van Nederlandse overheidscertificaten lijkt niet meer gegarandeerd. Onderzoek wijst uit dat de interne beveiliging van DigiNotar veel te wensen overlaat. Een overzicht van het nieuws van de afgelopen week.

Halfslachtige copyright-discussie

… bij hun overzichten of ze vragen geld voor het doorsturen van hun nieuwsoverzicht . de kranten kunnen het 'deep linking' technisch vrij …