404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

12 vragen aan Watson

Na zijn jeugd als onderzoeksmodel en kampioen cognitief armpje drukken in het populaire Amerikaanse TV-kennisspel Jeopardy, is Watson nu klaar voor volwassen taken in IBM's nieuwe cloudaanbod. Maar wat kunt u als klant eigenlijk met deze nieuwe aanpak? Voegt de technologie iets toe aan wat er al in de cloud beschikbaar is?

'Cultuurverandering nodig in de cloud'

De mentaliteit van de IT-afdeling en het wantrouwen van de technologie vormen een belemmering voor de adoptie van publieke cloud computing. Dit blijkt uit onderzoek van IDC, gesponsord door VMware, leverancier op het gebied virtualisatie en cloud-infrastructuur.

Kruisbestuiving tussen R&D en verkoop op TechFest

Bij Microsoft wordt jaarlijks een ontmoeting gearrangeerd tussen de knappe koppen uit alle interne laboratoria en de verkopers, om te zorgen dat nieuwigheden ook verkoopbaar zijn. De seance draagt de naam TechFest en hij vond dit jaar plaats in het hoofdkantoor te Redmond.