404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Preview Windows 10 bevat 'soort keylogger'

Windows 10 Technical Preview bevat wel degelijk een “soort” keylogger. Microsoft heeft geruchten hierover bevestigd. “Maar daar hebben gebruikers zelf vooraf mee ingestemd.”

Surface Pro vandaag te koop - Review

Vanaf donderdag 30 mei ligt de Surface Pro in Nederland in de winkels: de eerste volwaardige Windows 8 pc van Microsoft in de vorm van een tablet-pc. AutomatiseringGids deed er alvast ervaring mee op.

Firefox voor Windows 8 nog lang niet klaar

In het beste geval kan Mozilla in oktober dit jaar zijn browser Firefox klaar hebben voor de Metro- of Modern-interface van Windows 8. Maar de kans dat het november wordt is waarschijnlijker.

Linux smaakt Linux-gebruikers naar meer

Het gebruik van Linux bevalt kennelijk goed, als men er eenmaal mee werkt. Dat blijkt uit een onderzoek van de Linux Foundation onder grotere bedrijven. Waar men al ervaring heeft met Linux, lijkt Windows terrein te verliezen.

Microsoft geeft gereedschap Windows Phone 7 apps gratis weg

Microsoft geeft het belangrijkste gereedschap om applicaties te bouwen voor Windows Phone 7-applicaties gratis weg. Het doel is om bij de introductie van Phone 7 een ruime collectie toepassingen in de nieuwe Phone 7 Marketplace te hebben.

NL: het Nederlandse bedrijfsnieuws

Onafhankelijkheid van telecom­operators. Dat is de belofte die Sharewire doet aan mediabedrijven en andere contentleveranciers die met digitale informatie of entertainment de mobiele consument willen bereiken.

Meten is weten en dat bespaart veel geld

Achtendertigduizend studenten en dan als piek maar dertien gebruikers van AutoCad. Ben Gorter, IT-directeur van InHolland, kijkt nu al uit naar de onderhandelingen die hij straks met softwaremakers kan voeren over de licenties die hij gaat afnemen. Sinds een maand kan hij met de HP OpenView Configuration Management-tool van Hewlett-Packard precies meten hoeveel studenten gebruik maken van welke applicatie. En hij rekent daardoor op flinke besparingen.

Olympische uitdaging kan reputatie IT-sponsor maken en breken

Atos Origin investeert naar schatting een paar honderd miljoen dollar om zich tijdens te Olympische Spelen te mogen bewijzen. Een uitgelezen kans, maar ook een flink risico. Want ‘als de wereld toekijkt’ is er ook voor de IT-sponsor geen tweede kans. Atos Origin moet het beter doen dan de ‘collega’ die de spelen in Atlanta automatiseerde.

Chinese draak laat Aziatische tijgers sidderen

De Chinese economie veroorzaakt een schokgolf in Oost­ en Zuidoost­Azië. 90 procent van alle buitenlandse investeringen in Oost­Azië ging vorig jaar naar China. De regio wordt economisch leeggezogen. De ontwikkelingen in China worden in de omringende landen vergeleken met de opkomst van ‘ten Japans’. Een analyse van Jan Krikke.

Gebruikerseisen vaak onrealistisch

Het mislukken van ICT-projecten heeft alles te maken met vage doelstellingen en slordig gespecificeerde eisen. Het goed specificeren van eisen is nog steeds een sterk onderontwikkeld gebied, concluderen Gerlof Hoekstra en Jurjen Kamphuis, met als gevolg een groot aantal fouten in het eindproduct en hoge beheerskosten.

Jaar 1997

… nog te ontwikkelen besturingssysteem van Apple. u AMD en Cyrix maken ruzie met Intel over het gebruik van de naam MMX (multi media extension) voor hun … 108 miljoen gulden. De omzetverwachting voor 2000 wordt bijgesteld van 10 miljard naar 7 miljard gulden. De kosten voor integratie van BSO/Origin en … te maken met hiaten in de regelgeving die hun ontplooiing bemoeilijken. De ervaringen in Nederland moeten een les zijn voor de overige Europese …