404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Beheerder

IT-beheerders negeren server-versie Windows 10

Windows Server 2016 is nog slechts beschikbaar als Technical Preview, maar de animo onder IT beheerders om op enig moment de nieuwe versie te gaan gebruiken, is gering.

Mysterie van de verdwenen Windows 10 Upgrade onthuld

De november-upgrade van Windows 10 is weer helemaal terug. Microsoft trok vorige week sommige varianten daarvan terug. Dat blijkt nu te maken te hebben met een foutje bij het overnemen van aanpassingen in de instellingen van Windows 10.

5 mythes rond trage pc

Een slome computer is tegenwoordig wellicht de grootste frustratie bij het werken aan een klus. Veel populaire adviezen blijken erg weinig effect te hebben of het is een ingewikkelde oplossing voor eenvoudig probleem.

Scharnier kan Windows 8 maken of breken

Een simpel scharnier kan het succes van Windows 8 bepalen. Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft leunt sterk op aanraaktechnologie en dan is de juiste stand van het touchscreen van cruciaal belang.

Geen Office 2013 voor Windows XP en Vista

De oudere varianten van Windows zullen niet in staat zijn om Office 2013 te draaien, heeft Microsoft laten weten. Voor wie niet wil migreren naar Windows 7 of - zodra dat beschikbaar is - Windows 8, is Office 2010 qua kantoorapplicaties het eindstation. Op dit moment geldt dat nog voor meer dan de helft van de Windows-gebruikers.
Snow Leopard

Apple staakt ondersteuning Snow Leopard van de zomer

Apple staakt deze zomer de ondersteuning van Mac OS 10.6, waarschuwt Robin Stevens van de dienst Computing Services van Oxford University alvast in plaats van Apple zelf. Want Apple is niet scheutig met waarschuwen. Mac-eigenaren die de groeiende belangstelling van hackers voor het Mac OS serieus nemen, moeten er zelfs rekening mee houden dat hun Mac na een jaar of vijf soms naar de schroothoop kan.

Firefox 4 boven 100 miljoen downloads

Firefox 4 is sinds de introductie meer dan 100 miljoen keer gedownload. Dat heuglijke feit maakte Mozilla, de maker van de opensourcebrowser, bekend in een blog.

Windows 7 stimuleert overstap op 64 bits

De introductie van Windows 7 in oktober 2009 heeft de 64-bitsversie van Microsofts besturingssysteem in hoog tempo populair gemaakt. Bijna de helft de van gebruikers van Windows 7 laat inmiddels de 32-bitsversie links liggen. Dat laat Microsoft weten in een blog van de ontwikkelafdeling voor Windows.

Windows Azure krijgt vier smaken

8,52 eurocent per uur computeren, 10,64 eurocent per gigabyte opslag per maand, 0,71 eurocent per 10.000 opslagtransacties, 7,1 eurocent voor het uploaden van 1 gigabyte en 10.64 eurocent voor downloaden van die hoeveelheid. Dat is het minimumtarief waarvoor men in Nederland gebruik kan maken van Microsofts cloudplatform Azure.

XP-gebruikers verknocht aan Windows XP

Windows XP-gebruikers zijn verknocht aan hun besturingssysteem. Toch lijken ze Windows 7 beter te pruimen te vinden dan Windows Vista, valt af te leiden uit onderzoek van PC World en Technologizer.