404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Outsourcing begint bij strakke regie

Outsourcing begint bij strakke regie

Uitbesteding van delen van de IT blijft voor veel organisaties een grote stap. Met de juiste doelstellingen, voorwaarden en strakke regie is outsourcing nog steeds een goede optie, ook voor minder grote bedrijven.

Marco Gianotten

Vijf KPI-tips

Aflevering 1:  Opdrachtnemer bij de les houden

Outsourcen? Vergeet de regie niet!

Het succes van outsourcen hangt af van de professionaliteit van de regie. Om te voorkomen dat iedereen naar elkaar wijst als het misgaat, moet er iets gebeuren. Hoe de regie in te richten? Wie gaat het doen? Eugene Wolf bespreekt de mogelijkheden. Regietaken moeten vastomlijnd en vlot overdraagbaar zijn.

Mobility legt druk op werkplek-uitbesteding

Jaarlijks peilt het Amsterdamse onderzoekbureau Giarte de tevredenheid onder klanten van de grote IT-outsourcing providers. CIO’s krijgen onder meer de vraag voorgelegd of ze de betreffende provider aan een vakgenoot zouden aanbevelen. AutomatiseringGids belicht in drie afleveringen de uitkomsten, per sourcingdomein. Aflevering 2: End User Management.

Opdrachtgevers kritischer 
over applicatie-outsourcing

Jaarlijks peilt het Amsterdamse onderzoekbureau Giarte de tevredenheid onder klanten van grote IT-outsourcingproviders. CIO’s krijgen de vraag voorgelegd of ze de betreffende provider aan een vakgenoot zouden aanbevelen. AutomatiseringGids belicht in drie afleveringen de uitkomsten, per sourcingdomein. Om te beginnen: Application Management.

Giarte 2014: ‘tevredenheid stijgt’

Giarte publiceert vandaag de uitkomsten van zijn jaarlijkse onderzoek naar de tevredenheid over de verrichtingen van IT-outsourcingdienstverleners in Nederland.