404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Brexit

IBM-baas VK waarschuwt werknemers voor gevolgen Brexit

In de VS is het misschien wat minder ongebruikelijk dan hier, maar opmerkelijk blijft het wel: IBM liet z'n Britse medewerkers weten dat een anti-Europa-stem nadelige gevolgen zal hebben voor hun werkgelegenheid.
Albert Sprockholt

IT Tomorrow: Outsourcing onmisbaar in IT-strategie

De uitzending van IT Tomorrow over Outsourcing van vrijdag 29 januari is hieronder terug te kijken. Outsourcing lijkt een voorwaarde te worden voor een snelle en daadkrachtige IT-strategie. Maar: hoe pak je dat outsourcen dan aan? Wat houd je nog in eigen huis? En hoe houd je de regie?
Masterclass AG Nyenrode

Masterclass Regie en Sourcing: nog enkele plekken vrij.

De masterclass Regie & Sourcing - een samenwerking tussen AG en Nyenrode Business Universiteit- gaat weer van start op 2 november. Er zijn inmiddels 20 aanmeldingen dus er zijn nog maar enkele plekken vrij.
Outsourcing

Nieuwkomers stelen de show in Giarte-onderzoek 2015

2015 lijkt, wat de markt voor IT-outsourcing betreft, het jaar van de doorbraak van de middelgrote IT-serviceproviders. Door zich sterk te richten op customer-intimacy gaan ze met verrassend succes de concurrentie aan met de gevestigde IT-ousourcing-orde.

Prijzenslag op outsourcingmarkt

2015 wordt een goed jaar voor inkopers van outsourcingdiensten, en ook daarna ziet het er goed uit. Er is een prijzenslag gaande zoals die de afgelopen 15 jaar niet is voorgekomen. Dat constateert het Amerikaanse blad CIO na gesprekken met experts.

Lezersreis: met AG naar India

Welke kansen biedt samenwerking met India? Is het echt mogelijk om sneller en flexibeler te werken door het inschakelen van Indiase programmeurs? Wat zijn de do’s en don’ts om zo’n samenwerking van de grond te krijgen? U krijgt antwoord op deze vragen tijdens een enerverende lezersreis die AG en coMakeIT organiseren.

Internationale richtlijn bij outsourcing een feit

Onlangs is ISO 37500:2014 - ‘Richtlijn bij outsourcing’ - gepubliceerd. Deze richtlijn behandelt de belangrijkste fasen, processen en ‘governance’-aspecten van outsourcing.

Cloud drukt stempel op outsourcing

De tevredenheid over op termijncontract ingehuurde IT-dienstverleners nam het afgelopen jaar licht toe. Maar de trend blijkt per werkdomein wel te verschillen. De aanbieders van diensten op het gebied van applicatiemanagement lijken hun traditionele prestige-voorsprong op beheerders van werkplek- en infrastructuur te verliezen.

ICTU gunt Previder IaaS-opdracht

De ICT-regieorganisatie van de overheid, ICTU, heeft datacenter- en cloudspecialist Previder geselecteerd als leverancier van IaaS- en colocatiediensten voor de eigen kantoorautomatisering. Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met mogelijkheid tot verlenging.