404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Samsung PM1643

40GB geheugen geeft 30TB SSD snelheid

Samsung debuteert de grootste SSD ter wereld waarin het 40 GB DDR4-geheugen en andere slimme chipinnovaties gebruikt voor capaciteit én snelheid.

dollars

Miljardenstrop voor Toshiba

Code rood bij Japans technologieconcern door grote financiële problemen bij zijn nucleaire divisie.

Samsung SSD

Samsung komt met superkleine SSD

Samsung heeft de uiterst kleine 512 GB SSD uitgebracht voor zeer dunne ultrabooks. De SSD weegt een gram en heeft het formaat van een postzegel.

IBM: 'Smartphone straks binnen 3 seconden opgestart'

IBM heeft een technologie ontwikkeld waarmee het mogelijk moet zijn om opslaggeheugen aanzienlijk sneller en veiliger te maken. Met behulp van de nieuwe technologie is het straks bijvoorbeeld mogelijk om een smartphone binnen drie seconden op te starten.

Het opvallendste nieuws volgens Ruben Spruijt

Een DNA-molecuul dat een zeer efficiënte vervanger zou zijn van de harde schijf of SSD, trok direct de aandacht van Ruben Spruijt, CTO bij Atlantis Computing. Vooral het feit dat de informatie opslagdichtheid miljoenen keren efficiënter is dan een harddisk of SSD is wat het interessant maakt. Snelheid, prijs en beschikbaarheid zijn op dit moment de uitdagingen.

Zwitsers maken geheugen van één atoom

Een team onderzoekers uit Lausanne is er in geslaagd een magneet te maken die niet groter is dan één atoom. Daarmee kan op termijn een geheugen met een fenomenale dichtheid worden gemaakt.

Flash-geheugen groeit het snelst

Op de opslagmarkt valt de grootste groei te verwachten bij het flashgeheugen, zo blijkt uit een verkenning die is gemaakt door NetApp. De portemonnee is hierbij de belangrijkste factor.

Auto wordt rijdende harde schijf

Wie een nieuwe auto aanschaft, moet weten dat die een heleboel data opslaat over zaken als rijgedrag, brandstofverbruik en rijroutes. Vooral bij elektrische auto's is de hoeveelheid informatie die beschikbaar komt enorm.