404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Product

Nieuwe versie van beheerpakket Clientele; Alternatief voor de muis; Riverbed breidt Whitewater uit; Appliance doet deduplicatie voor het SAN; CA Technologies verbetert virtuele toegangsbeveiliging.

Dringend advies: Begin met open-source-risicomanagement

Van een product- naar een diensteneconomie, zo kan de opkomende open-sourcesoftwaremarkt het beste worden omschreven. Hoewel de omzet nog bescheiden is, zijn de commerciële verwachtingen hoog gespannen. Open source is ‘here to stay’, maar het nieuwe zakelijke model voor computer­programma’s vraagt nadrukkelijk om aandacht voor het bijzondere rechtskader. Mr. V.A. de Pous over compliancy en het beheersen van risico’s in de jaarlijkse State of Open Source Software.

Web services nog niet meer dan integratiehulp

Web services zijn ‘in’, al weten maar weinigen precies waarom. In besloten kring kunnen bedrijven de voordelen van het onderliggende architectuurprincipe al ervaren. Maar het blijft wel een onderwerp voor systeembouwers; gebruikers zullen niet gauw om web services vragen. AUTEUR: Freek Blankena

Webdiensten missen vertrouwen bedrijfsleven

Met webservices kan men voor het eerst op een eenvoudige manier ‘blokken functionaliteit’ via het web betrekken. Zowel aanbieders als gebruikers kunnen hier veel profijt van hebben. Maar er liggen ook obstakels op de weg, concluderen Marc Lankhorst en Maarten Steen. De beveiliging en betaling van en het vertrouwen in webdiensten zijn tot op heden onopgeloste problemen. Lankhorst en Steen reageren hiermee op een eerder artikel over dit onderwerp in de Automatisering Gids van 14 juni 2002.

Ontwerpen met een digitaal schetsboek

… bij individuele beelden is de hoogste resolutie 720 x 486 pixels. Verder biedt de camera de mogelijkheid om lenzen te wisselen en is de camera … de onderneming uitgebreide VPN-capaciteit. Zo biedt het product site-to-site VPN-mogelijkheden en betere VPN-functionaliteit voor externe toegang … een nieuwe versie van de VPN-clientsoftware. De nieuwe Netscreen Remote Security Client biedt een combinatie van VPN-client en een personal firewall. …