404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

DevOps Engineer

… De KB zoekt een DevOps Engineer met een kennis van backend applicaties. In je rol van DevOps Engineer ga je meebouwen aan het Open zoekplatform (OZP) … Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen (42 dagen per jaar bij een volledige baan) en wordt … rol in het netwerk van openbare bibliotheken. Tot de taken behoren onder meer het bewaren, verzamelen en beschikbaar stellen van alle publicaties die …
Jurgen Vinju

Legacy is leuk en leerzaam

Met zelfgemaakte tools kan de software-engineer 'old timers' tot een goudmijn aan kennis maken.

Ton Elias

Welke IT-zwaargewichten geven het BIT ballen?

De Tweede Kamer is nog niet klaar met de overheids-IT. De commissie-Elias adviseert dat er een Bureau ICT-Toetsing (BIT) moet komen. Over de positie van dat BIT moet nog nader worden gesproken en ook over de invulling. AutomatiseringGids peilde in z’n netwerk wie potentiële kandidaten zijn die aan zo’n BIT gewicht zouden kunnen geven.

10 tips om project-ellende te voorkomen

Goede afspraken zijn het halve werk in IT-projecten. Maar wat valt er te zeggen over de andere helft? Hoe houd je - al dan niet met ‘goede afspraken’ in de hand - de samenwerking tussen IT-leverancier en IT-opdrachtgever constructief? 10 antwoorden op problemen die een project tijdens de looptijd kunnen opbreken.

Applicatiecyclus kan een kwart goedkoper

Hoe vroeger je test, des te meer vervolg­fouten je voorkomt. Voor testspecialisten is dat een bekend verhaal. Sogeti trekt die filosofie door naar alle activiteiten in de application life cycle: van veranderanalyse en business case tot acceptatie en invoering. Dat levert in een gemiddeld IT-project ruim een kwart kostenbesparing op.

Software is stroommonster

"Software is een monster dat extreem veel stroom vreet”, zegt Michiel Cuijpers van Software Improvement Group (SIG). “Toch hebben ontwikkelaars geen aandacht voor de energieconsumptie van hun producten.” Om daar verandering in te brengen is deze week het Knowledge Network Green Software (#KNGS) gestart. Want met ‘groene software’ – code die zuinig en efficiënt met energie omspringt – is veel geld te besparen. Voor bedrijven kan de energiebesparing door groene code oplopen tot 40 procent, zegt #KNGS.