Overslaan en naar de inhoud gaan

AG TechFest: voor de aanjagers

Heb ik al eens verteld wat een ontzettend gaaf vakgebied tech eigenlijk is? Dat weet je natuurlijk al – je werkt er tenslotte zelf. Maar het kan geen kwaad je nog eens te realiseren waar je zit. Je organisatie kan niet zonder IT. De hele wereld draait op technologie. In een paar generaties tijd heeft tech de hele wereld op zijn kop gezet – en we zijn nog maar nauwelijks begonnen.
AG techfest

Zó snel zijn de ontwikkelingen gegaan, dat we nog dagelijks met elkaar proberen uit te vogelen waar die technologie nou eigenlijk goed voor is. Net zoals een fiets maar in de weg staat als je er niet op rijdt, heeft IT alleen zin als het ergens toe leidt.

Nieuwe technologie de juiste kant op sturen is niet altijd meteen eenvoudig. Neem blockchain. Zelfs de mensen die de technologie écht begrijpen, durven nauwelijks te voorspellen hoe het de wereld precies zal veranderen. Dat komt omdat het succes niet alleen van de technologie afhankelijk is. Het moet ook zakelijk kloppen, en mensen moeten er persoonlijk meerwaarde van ervaren, anders komt het niet van de grond. 

Om die reden is het heel goed en gezond om, vanuit IT, goed om je heen te blijven kijken. Mensen die een nieuwe technologie succesvol kunnen aanjagen, hoeven niet per se uit de IT te komen. Steeds vaker zie je hoe digitalisering in een organisatie op gang wordt gebracht door bijvoorbeeld HR, of Marketing, of Finance. De manier waarop die mensen tegen tech aankijken is anders, maar daarom niet minder waardevol. 

Kom naar AG TechFest!

AG TechFest, het nieuwe zakelijke techevent van AG Connect vindt plaats op 29 september 2022. Deelname is gratis voor wie met of in tech werkt, en voor ICT-studenten, dus mis het niet!

Claim je ticket voor AG TechFest

Om tech succesvol te maken, heb je mensen nodig die technologie begrijpen, zien hoe het de business kan versterken, én aanvoelen hoe het de levens van gebruikers een stukje prettiger en eenvoudiger kan maken. Dat soort mensen zijn goud waard. De uitdaging is ze te vinden. Je kunt niet altijd voorspellen wie de juiste mensen zijn. Maar je kunt ze wel opzoeken.  

Op 29 september houden we AG TechFest, in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Daar vieren we feest met alle mensen die technologie willen toepassen om nieuwe ontwikkelingen aan te jagen. Zakelijk succes; een betere maatschappij; een mooie carrière - of je nu tech-student bent, een tech-savvy business manager of CTO: we zien je graag terug om met zijn allen te bedenken hoe we met tech positieve dingen kunnen doen. En om daarnaast ook nog eens een geweldige dag te hebben die je niet snel gaat vergeten. 

Ik ben er zelf natuurlijk ook – zie je daar & tot dan! 

Magazine AG Connect

Dit artikel is ook gepubliceerd in het magazine van AG Connect (september 2022). Wil je alle artikelen uit dit nummer lezen, zie dan de inhoudsopgave.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in