Overslaan en naar de inhoud gaan

Musk krijgt zonaangedreven iPhone X Tesla

Caviar stuurt het eerste exemplaar naar Elon Musk, omdat de ondernemer het bedrijf heeft geïnspireerd met zijn activiteiten op het gebied van zonnepanelen. Voor anderen is de iPhone X Tesla een prijzig speeltje. Er moet minimaal 4500 dollar voor worden neergeteld.
Caviar Tesla
© Caviar
Caviar

In feite is dat wat Caviar aanprijst als een iPhone X Tesla, niet meer dan een duur hoesje afgezet met gouden elementen en een zonnepaneel aan de achterzijde. Het bedrijf wil er een exclusief product van maken. Aanvankelijk zouden er maar 99 exemplaren van worden gemaakt, maar vanwege de sterke initiële vraag, is de productie opgevoerd naar 999.

Prestaties zonnepaneel onduidelijk

Het belangrijkste element in het hoesje is het zonnepaneel dat de iPhone X volledig van stroom zou moeten kunnen voorzien. De maker geeft echter geen specificaties van het zonnepaneel, noch van de tijd die nodig is om de telefoon volledig op te laden. De nu beschikbare zonnepanelen die in staat zijn een smarthone snel op te laden zijn veel groter dan degene die Caviar gebruikt.

De toevoegingen eisen ook nogal wat tol, bijvoorbeeld in de afmetingen. De slanke iPhone X zelf is 7,7 mm dik, maar de Caviar-hoes voegt daar nog eens 8,5 mm aan toe.

De versie die naar Elon Musk gaat heeft op de zijkant de encryptie 'Made on Earth by Humans', met een knipoog naar Musks activiteiten in de ruimte.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in