Overslaan en naar de inhoud gaan

Seelig en Wesseling winnen Uniface Challenge 2012

Tijdens de voorjaarsconferentie van de Uniface gebruikersvereniging Face2Face, bonden op het hoofdkantoor van Compuware zes teams van twee mensen, werkzaam bij verschillende bedrijven, de strijd aan. De opdracht was met een standaard Uniface 9.5 ontwikkelomgeving binnen een dag een fraaie en functionele webapplicatie te ontwikkelen. De teams kregen de beschikking over een applicatiemodel en een functionele beschrijving van de te ontwikkelen applicatie, voor een dierenkliniek.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

Dierenkliniek

Met de applicatie moest het mogelijk zijn om een willekeurige gebruiker informatie te tonen over de dierenkliniek. Een ingelogde gebruiker (geautoriseerd medewerker van de dierenkliniek) moest data over de praktijk kunnen invoeren en raadplegen. Een ingelogde gebruiker (klant van de dierenkliniek) moest online een consult kunnen aanvragen. En een niet ingelogde gebruiker moest contact informatie van de dierenkliniek kunnen zien.

Ook moest er beknopte en duidelijke documentatie voor het gebruik van de website worden gemaakt. De applicatie is onderverdeeld in 9 modules, waarbij er per module een aantal punten door de vierkoppige jury kon worden toegekend. Daarnaast konden de teams voor het snel opleveren van modules bonuspunten verdienen.

Slimme integratietechnologieën

Volgens de jury heeft het winnende team de integratie tussen verschillende technologieën slim benut, waardoor snel een artistiek ogende website gebouwd kon worden. De jury bestond uit Ton Blankers, Zulayka Martis, Rob van der Pluijm en Berry Kuijer Saat. Het team van Dino Seelig en Bas Wesseling maakte gebruik van de mogelijkheid om vroegtijdig modules aan te leveren voor beoordeling. Hierdoor wisten ze dat ze de juiste bouwstenen hadden om op verder te bouwen.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in