Overslaan en naar de inhoud gaan

Innovatieve samenwerking voor TCS Generative AI

Tata Consultancy Services (TCS) heeft in samenwerking met Google Cloud het TCS Generative AI-aanbod gelanceerd, dat gebruikmaakt van Google's generatieve AI-diensten. Dit biedt klanten de mogelijkheid om op maat gemaakte bedrijfsoplossingen te ontwikkelen en in te zetten.

unsplash stock

Voortbouwend op domeinkennis in meerdere industriële verticals en investeringen in onderzoek en innovatie, heeft TCS een groot portfolio ontwikkeld van AI-aangedreven oplossingen en intellectueel eigendom op het gebied van AIOps, Algo Retail™, smart manufacturing, digital twins en robotica. Het bedrijf werkt momenteel samen met klanten in verschillende sectoren om te onderzoeken hoe generatieve AI kan worden gebruikt om waarde te leveren in hun specifieke bedrijfscontext. Dit nieuwe aanbod wordt gevoed door de generatieve AI-tools van Google Cloud. TCS zal specifieke contextuele kennis en ontwikkelingsprocessen gebruiken om samen met klanten oplossingen te bedenken, snel prototypes te maken van de meest veelbelovende ideeën en aan volwaardige transformatie oplossingen te bouwen met een verbeterde time-to-value.

Deze gezamenlijke oefeningen zullen gebruikmaken van TCS Pace Ports™, de co-innovatiecentra van het bedrijf in New York, Pittsburg, Toronto, Tokio en Amsterdam, waar klanten ook academische onderzoekers en start-up partners uit het uitgebreide innovatie-ecosysteem van TCS kunnen ontmoeten.

"Met onze diepgaande contextuele kennis van de bedrijven van onze klanten, zijn we goed gepositioneerd om innovatieve oplossingen op bedrijfsniveau te bouwen met behulp van generatieve AI. Onze samenwerking met Google Cloud op het gebied van generatieve AI stelt ons in staat om snel en innoverend te handelen voor onze klanten. TCS investeert in middelen, frameworks en talent om de kracht van generatieve AI in te zetten om groei en transformatie voor onze klanten mogelijk te maken", aldus Krishnan Ramanujam, President, Enterprise Growth Group, TCS.

"TCS' expertise in bedrijfstransformatie en de inzet om duizenden mensen te trainen op Google Cloud Generative AI zullen belangrijke troeven zijn voor bedrijven die hun generatieve AI-adoptie willen versnellen. TCS en Google Cloud zullen helpen industriespecifieke uitdagingen en kansen aan te pakken met generatieve AI-mogelijkheden en -oplossingen, met een focus op het toevoegen van bedrijfswaarde." aldus Kevin Ichhpurani, Vice President, Global Partner Ecosystems and Channels, Google Cloud.

De TCS Google Business Unit biedt klanten een volledige catalogus van diensten en oplossingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van TCS' contextuele kennis, branchegerichte innovatie en de platformmogelijkheden van Google Cloud. Het aanbod omvat advies, fundamentele cloud-build-en beveiligingsdiensten, modernisering van applicaties en gegevens, AI-build-en implementatiediensten, een managed services-model voor hybride en multi-cloudomgevingen en een fit-to-purpose digitale oplossingen voor verschillende sectoren.

Ga voor meer informatie over de TCS Google Business Unit naar: https://www.tcs.com/what-we-do...

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in