Overslaan en naar de inhoud gaan

Cegeka bekroond met Solutions Partner voor Microsoft Cloud

Cegeka is bekroond met de Microsoft Cloud Solutions-partnerstatus. "We zijn erg trots dat we bij de eerste vijf IT-bedrijven in Nederland horen die deze hoge status hebben behaald. In België zijn we het eerste bedrijf met deze status. Dit nieuws is de kers op de taart van onze diepgaande samenwerking met Microsoft", zegt Stijn Bijnens, CEO van Cegeka.

Nieuw Microsoft Cloud Partner Programma

Eerder dit jaar schreven we een bericht over de behaalde Microsoft Advanced Specializations, waarmee Cegeka laat zien dat het beschikt over de juiste competenties en certificeringen voor de specifieke Microsoft vakgebieden. Momenteel heeft Microsoft zijn partnernetwerk doorontwikkeld naar het nieuwe Microsoft Cloud Partner Program. Een programma waarbij de focus ligt op één hoofddoel: aanpassen om digitaal te versnellen. Het Microsoft Cloud Partner Program is voor alle partners in het Microsoft-ecosysteem, of ze nu diensten, softwareoplossingen of devices bouwen en verkopen.

Een extra Microsoft Cloud-badge

Cegeka verdient een Solutions Partner Designation in alle zes oplossingsgebieden: Data & AI (Azure), Infrastructure (Azure), Digital & App Innovation (Azure), Business Applications, Modern Work en Security.

Door het behalen van alle zes de solutions partner-aanduidingen ontvangt Cegeka een éxtra Microsoft Cloud-badge: Solutions Partner for Microsoft Cloud, een erkenning van capaciteiten in de gehele Microsoft Cloud.

Hoe verdien je een partneraanduiding?

Om een partneraanduiding te verdienen, moet een partner sterk scoren op het vlak van:

  • Skilling: deze categorie verifieert en demonstreert onze toewijding aan skilling en training door middel van tussentijdse en geavanceerde certificeringen.
  • Performance: De prestatiecategorie meet ons vermogen om ons klantenbestand en dat van Microsoft uit te breiden
  • Customer success: deze categorie wordt gemeten aan de hand van de groei van het gebruik en het aantal succesvolle implementaties.

Een aanduiding als solutions partner identificeert partners met specifieke capaciteiten en ervaring in oplossingsgebieden waar veel vraag naar is bij klanten. De Microsoft Cloud Solutions Partner Status is voor Cegeka een stimulans om onze kennis verder uit te breiden en aan te scherpen, in nauwe samenwerking met Microsoft. "Met onze bewezen vaardigheden en kennis kunnen we onze klanten helpen met hun zakelijke uitdagingen door gebruik te maken van de meest recente Microsoft-oplossingen", zegt Stijn Bijnens van Cegeka.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in