Beheer

Dit is een bijdrage van Cegeka
Cloud
Cegeka behaalt 8 Microsoft Advanced Specializations

Cegeka behaalt 8 Microsoft Advanced Specializations

Cegeka heeft de meest actuele kennis in huis om te voldoen aan de gewenste hoge kwaliteit vanuit Microsoft.

28 april 2022
Door: Cegeka , partner

Cegeka heeft de meest actuele kennis in huis om te voldoen aan de gewenste hoge kwaliteit vanuit Microsoft.

Cegeka is trotse houder van acht Microsoft Advanced Specializations. Het behalen van de Advanced Specialization in Azure Virtual Desktop (AVD) is de meest recente bekroning van Cegeka’s Microsoft expertise. Naast de reeds behaalde specialisaties op het gebied van security en de moderne werkplek, past de AVD-specialisatie perfect in het rijtje van de specialisaties van end-to-end IT-dienstenleverancier Cegeka. Het behalen van deze specialisaties is voor Cegeka een geweldige erkenning voor het bezitten van de juiste kennis en ervaring in een breed spectrum van Microsoft-oplossingen. Door het behalen van deze specialisatie behoort Cegeka tot een selecte groep aan Microsoft partners.

Waarom Advanced Specializations?

Partners van Microsoft kunnen naast het behalen van een zilveren of gouden status, zich op een specifiek vakgebied positioneren en onderscheiden door het behalen van ‘Advanced Specializations’. Met zo’n geavanceerde specialisatie laat een partner zien dat ze unieke en ook de meest actuele kennis en ervaring in huis hebben om te kunnen voldoen aan de gewenste hoge kwaliteit. Microsoft checkt of partners voldoen aan de eisen van een specialisatie. Per specialisatie is het van belang om aan te kunnen tonen dat je over de juiste competenties en certificeringen beschikt. Hierbij spelen klantreferenties een grote rol.

Specialist in Azure Virtual Desktop

Door het behalen van de AVD-specialisatie kan Cegeka met trots zeggen de juiste expertise in huis te hebben om een complete en veilige virtuele werkplek in Azure in te richten en te implementeren bij haar klanten. Meer en meer klanten zijn op zoek naar partijen die kunnen ondersteunen bij het implementeren en beheren van de virtuele werkplek, iets waar Cegeka in close cooperation met Microsoft een steeds grotere rol in speelt. Het ondersteunen van veilig werken op afstand voor werknemers is belangrijker dan ooit en het kunnen delen van onze gespecialiseerde expertise op dit vlak is dan ook van groot belang.

Naast de recent behaalde AVD wordt binnenkort de derde Microsoft Advanced Specialization op het gebied van Security verwacht: Information Protection and Governance.

Cegeka is houder van de volgende Microsoft Advanced Specializations:

• Microsoft Azure Virtual Desktop Advanced Specialization;

• Low Code Application Development Advanced Specialization;

• Small and Midsize Business Management Advanced Specialization;

• Calling for Microsoft Teams Advanced Specialization;

• Microsoft Threat Protection Advanced Specialization;

• Identity and Access Management Advanced Specialization;

• Microsoft Adoption and Change Management (ACM) Advanced Specialization;

• Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft Azure Advanced Specialization;

 

Cegeka is vendor independent en werkt met veel verschillende partners samen. We zijn niet gebonden aan een specifiek platform of dienstverlener en bedienen elke individuele klant op maat. Dat neemt niet weg dat we enorm trots zijn op ons Microsoft Gold Partnership en het behalen van de verschillende Microsoft Advanced Specializations. Het is een bekroning van de prestaties van Cegeka en onze medewerkers en de bevestiging van de toegevoegde waarde die we klanten bieden.
- Karim Henkens, Managing Director Cegeka Nederland, DACH & Nordics

Reactie toevoegen