Overslaan en naar de inhoud gaan

Microstrategy voorspelt wedergeboorte datawarehouse

Via de mobiele applicatie kunnen gebruikers alle functionaliteit van de software van Microstrategy gebruiken en hebben ze toegang tot alle queries, analyses, grafieken en data. Volgens CEO Michael Saylor, is het gebruik van devices als de iPad een revolutie, te vergelijken met de introductie van de pc.
Maatschappij
Shutterstock
Shutterstock

Saylor:"Iedere werknemer kan op elk gewenst moment en op elke plek gebruikmaken van informatie uit het warehouse, van analyses en forecasts. Het geheim van realtime informatie is niet langer gelegen in de snelheid van de BI-oplossing, maar van het moment waarop de gebruiker zijn iPad activeert." Activeren dat uiteindelijk veel sneller gaat dan met een "zware en onhandige laptop, waarvan de batterij leeg is tegen de tijd dat je Word of Excell op je scherm hebt."

De grootste verandering is volgens Saylor dat het omgaan met datawarehouses fors zal veranderen. "Niet langer zal een paar mensen binnen een onderneming gegevens ontvangen die door een afdeling zijn verzameld. Vanaf nu kan elke werknemer gegevens zien en uploaden. Interactie met het warehouse wordt tweerichtingverkeer." Volgens hem zullen we op korte termijn een wedergeboorte van het datawarehouse beleven.

Een andere grote verandering is de mogelijkheid data meteen te verrijken met geo-informatie, of informatie direct in te geven met Bluetooth of het scannen van barcodes. "We zullen meer databases nodig hebben, we zullen de databases anders inrichten en we zullen data uit al die verzamelingen continu en razendsnel op onze handheld willen kunnen lezen."

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in