Overslaan en naar de inhoud gaan

Daniël Jolink Portfoliomanager of the Year

De winnaars van de Portfoliomanager of the Year Award zijn bekendgemaakt. Deze prijs beloont niet alleen de ‘harde’ geleverde prestaties, maar kijkt ook naar de zachtere kanten als visie, impact, samenwerken en rolneming. Uit alle kandidaten koos de vakjury twee winnaars.

Daniël Jolink van Radboudumc Nijmegen is Portfoliomanager of the Year. De jury roemde hem om zijn pragmatische aanpak en oog voor visie en strategie. De jury: “Daniël bedrijft portfoliomanagement vanuit het hart met oog voor visie en strategie. Hij maakt een pragmatische vertaling en implementatie van waardedenken. Hierdoor blijft het realistisch, bruikbaar en uitvoerbaar.” Daniël vond het al een hele eer om genomineerd te zijn. Hij wil met deze award graag een lans breken voor portfoliomanagement in de zorg. "In de zorg wordt portfoliomanagement nog lang niet genoeg als instrument ingezet."

Portfolioteam of the Year

IT-PPM Team Defensie heeft de prijs voor Portfolioteam of the Year in de wacht gesleept. De jury had bewondering voor de gedrevenheid en volharding van dit team. De jury: “Team Defensie is nuchter, gedegen en realistisch. In een speelveld dat bijzonder taai is, weet het toch verandering te realiseren door het simpel en eenvoudig te maken.” Het team is ontzettend trots op het winnen van de award: "Alle ingrediënten om als organisatie succesvol te kunnen veranderen komen samen in dit vak."

De deelnemers zijn beoordeeld op verschillende aspecten van portfoliomanagement, zoals een visie op het vakgebied uitdragen, duidelijke processen implementeren, samenwerking bevorderen rapporteren. De prijs is ingesteld door Intermedius en toegekend door een onafhankelijke jury die bestond uit Linda Kester (Sincer, Limpid & Co en Nyenrode University), Ted van Dongen (CTO Beslist.nl), Dre Versteegh (Politie & ING) en Ineke Veenstra (Evean).

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in