Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe hoofdredacteur AG Connect

Arnoud van Gemeren is aangetreden als hoofdredacteur (‘content & community director’) van AG Connect. Hij blijft daarnaast hoofdredacteur van iBestuur.

Als gevolg van een andere inrichting van de organisatie bij uitgever Sijthoff Media heeft Volkert Deen de redactie verlaten. Een woord van dank aan hem is op zijn plaats. Zoals hij het zelf zegt: “Met het team van AG Connect hebben we prachtige en belangrijke stappen gezet, met een geheel vernieuwde website en magazine. Ik heb met volle teugen genoten van het avontuur bij Sijthoff Media en ben trots op de prachtige mensen die er werken. Mijn dank ook aan alle mensen buiten Sijthoff Media die AG Connect de afgelopen jaren op zoveel verschillende manieren hebben gesteund. Ik wens de combinatie van AG Connect, iBestuur en Sijthoff Media heel veel succes en zie ernaar uit elkaar in een nieuwe toekomst opnieuw te ontmoeten!”

AG Connect komt nu samen met iBestuur (digitalisering in overheid en samenleving) onder Arnouds redactionele leiding. Hij zegt daarover: “Waar iBestuur zich blijft richten op bestuurders en beleidsmakers bij de digitale overheid, zal AG Connect zich meer gaan concentreren op de leiders en influencers in het digitale bedrijfsleven. Het zijn verschillende titels, die elkaar kunnen vinden op thema’s als digitalisering van de samenleving en de verhouding tussen markt en overheid. Waar dat voor de beide achterbannen waarde toevoegt, zal ik zeker de synergie zoeken. Het eigen perspectief en de tone-of-voice van beide titels blijven daarbij centraal staan.”

Reacties zijn welkom via a.vangemeren (at) agconnect.nl .

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in