Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe belangrijk is bijscholing voor jou?

Geeft jouw werkgever voldoende ondersteuning voor training en bijscholing? Heb je überhaupt tijd voor opleidingen of cursussen? Vertel het ons en maak kans op een Raspberry Pi 4B 4GB!
Doe mee aan het IT-opleidingenonderzoek 2023
© AG Connect
AG Connect

Maar liefst één op de zes IT'ers maakt zich veel zorgen over de vraag of ze hun professionele kennis en competenties wel voldoende op peil kunnen houden, zo bleek vorig jaar uit het jaarlijkse salarisonderzoek van AG Connect en Berenschot.

Bijscholing is belangrijk voor iedereen binnen de techwereld. Voor IT'ers, omdat zij met actuele kennis relevant blijven op de arbeidsmarkt en hun werk daarmee beter uit kunnen voeren. Maar ook voor organisaties is het belangrijk dat tech de business optimaal kan blijven ondersteunen.

AG Connect vraagt zich dan ook af hoe de bijscholing van IT ervoor staat. Heb je in 2022 opleidingen kunnen volgen? Waarom niet? Of, als je wel een opleiding kon volgen: hoe beviel dat? En doet de werkgever wel genoeg om je hierbij te ondersteunen, bijvoorbeeld qua tijd en budget? 

Doe mee aan ons opleidingenonderzoek en vertel ons jouw ervaringen! Niet alleen brengen we zo de trends rond bijscholing op de IT-arbeidsmarkt in kaart, maar jij maakt ook nog eens kans op een Raspberry Pi 4B 4GB.

Deelname kost slechts zo'n acht minuten en is volledig anoniem. De resultaten verschijnen in maart 2023 in ons tijdschrift en op agconnect.nl. 

Doe mee aan het IT-opleidingenonderzoek!

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in