Overslaan en naar de inhoud gaan

'Krijg elk jaar automatisch de nieuwste iPhone'

Het nieuwe programma heet iPhone Upgrade Program. Het zorgt niet alleen dat de nieuwste iPhones gereserveerd zijn maar bevat ook een verzekering en uitgebreide garantie op de toestellen.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Geïnteresseerden kunnen uit verschillende opties kiezen. De voordeligste versie kost 32 dollar per maand, waarbij na 24 maanden een nieuwe 16 GB iPhone klaarligt. De duurste variant kost 44,91 dollar per maand waarbij de abonnee na twee jaar in aanmerking komt voor een nieuwe 128 GB iPhone 6s Plus. Het is ook mogelijk na 12 maanden het verschil bij te betalen en een nieuw spaarprogramma te starten om werkelijk altijd met de nieuwste versie rond te kunnen lopen. Het programma staat los van het abonnement dat nog bij een telecomaanbieder moet worden afgesloten, maar daarvoor kan dan worden volstaan met een voordelig SIM-only-contract.

Ook in het buitenland

Volgens Apple biedt het nieuwe programma meer flexibiliteit dan de spaarprogramma's die telecomaanbieders hanteren. Voorlopig is het iPhone Upgrade Program alleen nog te verkrijgen via de Amerikaanse Apple Stores. Maar Phil Schiller zei gisteren dat uitbreiding naar andere landen in de pijplijn zit.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee