Overslaan en naar de inhoud gaan

WeTransfer krijgt 25 miljoen dollar uit VS

"We gaan meer campagnes en partnerships sluiten om daar adverteerders te winnen'', aldus directeur Bas Beerens in een persverklaring. ""Fondsenwerving is niet iets waar we proactief naar op zoek waren, maar na te zijn benaderd door een significant aantal internationale investeerders, realiseerden wij ons dat er substantiële mogelijkheden bestonden om te groeien als service en als merk."
dollars
© CC0 - Pixabay
CC0 - Pixabay

Met WeTransfer kunnen gebruikers kosteloos bestanden versturen tot maximaal 2GB. Gebruikers kunnen zich ook aanmelden voor WeTransfer Plus, om transfers van 10GB naar meerdere ontvangers te kunnen uitvoeren. Ze krijgen dan ook 50GB aan opslagruimte en de mogelijkheid om een eigen kanaal te personaliseren en beveiligen. Maandelijks maken 70 miljoen mensen gebruik van WeTransfer, dat in 2009 werd opgericht. Het internetbedrijf krijgt het geld van investeringsmaatschappij Highland Capital Partners Europe, die met de investering een minderheidsbelang verwerft in WeTransfer. Het bedrijf gaat de investering gebruiken om de innovatie voort te zetten, zijn productportefeuille verder te ontwikkelen en het merk verder uit te bouwen in de VS, Europa en daarbuiten.

WeTransfer is naar eigen zeggen sinds 2013 winstgevend. De onderneming haalt zijn inkomsten uit reclame, waarbij het probeert die zo mooi mogelijk te maken met behulp van onder anderen kunstenaars en filmmakers.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in