Overslaan en naar de inhoud gaan

Mirabeau zet in op public cloud

Met Cloudmasters -advies, ontwerp, bouw en onderhoud van op cloud gebaseerde IT-oplossingen- wil Mirabeau tegemoet komen aan de sterk gestegen vraag naar cloud-expertise. Volgens Mirabeau staat cloud bij veel bedrijven inmiddels bovenaan de IT-kalender. "Waar er in het verleden nog terughoudendheid bestond op het gebied van veiligheid, worden nu ook steeds meer transactionele omgevingen volledig cloud-based opgezet."
Mirabeau Cloudmasters logo

Mirabeau biedt met Cloudmasters expertise gebaseerd op meer dan 15 jaar kennis van software-ontwikkeling en IT-beheer. Daarbij richt het bedrijf zich niet alleen op het aanbieden van IT-infrastructuur maar ook op het volledig automatiseren van infrastructuur, cloudservices en de uitrol van software-applicaties via continuous delivery.

Mirabeau is sinds 2013 advanced consulting partner van Amazon Web Services en gebruikt deze cloudtechnologie prominent bij de ontwikkeling van digitale platformen. Recent zijn bijvoorbeeld de online omgevingen van Intergamma (gamma.nl, karwei.nl) gemigreerd naar het AWS cloudplatform. Bij de inzet van de cloudtechnologie van Amazon Web Services is technologie, aldus Mirabeau, vaak maar een deel van de oplossing. Cloudmasters helpt klanten tevens om relevante werkprocessen goed aan te sluiten op de nieuwe werkelijkheid.

“De toepassingsmogelijkheden van cloud groeien ongelooflijk hard, niet alleen op het gebied van het vervangen van bestaande infrastructuren maar juist ook bij het opzetten van cloud-native applicaties. De cloudkennis van onze experts ligt op een zeer hoog niveau en daarmee kunnen we klanten meer businesswaarde laten genereren tegen veel lagere kosten.” aldus Heini Withagen, CTO van Mirabeau.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in