Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebruikers luxe smartphones zijn het gelukkigst

De onderzoeksresultaten komen op een precair moment, nu Samsung worstelt met de negatieve effecten van de Galaxy Note 7, de phablet waarvan de accu's soms in brand plegen te vliegen. De andere telefoons van Samsung scoren hoog in het onderzoek, vooral bij mensen die gebruik maken van providers zoals AT&T en Sprint. Bij de twee andere grote netwerkaanbieders T-Mobile en Verizon scoorden juist de eigenaren van een nieuwe iPhone het hoogst.

De scores bij gebruikers van een prepaid-toestel op een van de 'mindere' netwerken lagen een stukje lager, aldus de onderzoekers. Waar de eerste groep een ruime 8-plus (8,30) scoorde, kwamen de eigenaren van een pre-paid smartphone niet hoger dan een 8-min (7,86). Op zich ontlopen de scores elkaar dus niet zoveel.

De verschillen zijn wel groter als een vergelijking wordt gemaakt met gebruikers van een smartphone van vorige generaties. Dan is er bijna een punt verschil op onderdelen zoals de camera (8,54 versus 7,74) en de snelheid waarop de telefoon zijn werk doet (8,35 tegen 7,64). Mensen die een trage telefoon hebben, worden daar kennelijk wat ongelukkiger van.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in