Qurius pakt grootste Groove-project ter wereld op

11 december 2008
Accountancyfirma BDO International doet voor de ontwikkeling van een nieuwe audit-gereedschap een appel op Microsoft-dienstverlener Qurius. Het te ontwikkelen tool op basis van onder ander Groove zal worden gebruikt door meer dan 15.000 partners en stafleden van BDO Member Firms. Daarmee wordt het project volgens Qurius internationaal het grootste Groove-project tot nu toe.
De opdracht vertegenwoordigt een waarde van ‘enkele miljoenen euro's’. Groove is een door Ray Ozzie ontwikkelde samenwerkingsoplossing op basis van peer-to-peer-technologie en maakt sinds 2005 deel uit van het Microsoft-portfolio. Naast Groove zal voor het BDO-auditinggereedschap ook gebruik worden gemaakt van Microsoft’s SharePoint en InfoPath.

Het door Qurius te ontwikkelen gereedschap zal worden ontwikkeld conform de internationale auditstandaarden van IFAC en moet de complexiteit verminderen en de efficiëntie van het auditproces verhogen. Het project wordt geleid door Qurius Advanced Solutions Nederland, in samenwerking met leden van de Qurius Global Alliance voor de internationale implementatie. Qurius Managed Services zal voor support zorgen.

BDO is een wereldwijd netwerk van accountancybedrijven. Iedere BDO Member Firm is een lokale zelfstandige entiteit. Gezamenlijk stevenen de BDO Member Firms dit jaar af op een omzet van dik 5 miljard dollar.
Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.