Overslaan en naar de inhoud gaan

Prominente KNVI'ers beantwoorden vragen uit het vak

Beroepsvereniging KNVI vraagt prominente leden om zich actief in te zetten voor de vereniging, onder de noemer: Fellow van de KNVI. Deze fellows beantwoorden specifieke vragen over het vakgebied van leden van de vereniging, externe stakeholders en de (vak)pers.
KNVI-Logo

De beroepsvereniging wil de bijdrage aan het maatschappelijk debat vergroten en inhoudelijke onderwerpen agenderen. Op 9 april is de eerste lichting fellow benoemd, die uit 25 fellows bestaat. De namen van deze mensen zijn op de website van de KNVI gepubliceerd. De fellows gaan vanuit hun kennis en kunde in op inhoudelijke vragen en geven antwoord via LinkedIn, mail of telefoon via het KNVI-secretariaat.

Succes

Het initiatief is een succes als er meer aandacht komt voor het vak, zegt duovoorzitter Wouter Bronsgeest van KNVI. "Bijvoorbeeld door het opstarten van een maatschappelijk debat. Voorbeelden zijn er al. Denk aan de documentaire Kenniswerk, de nationale debatten in Dauphine en ons thema Smart Humanity."

De leden die nu geselecteerd zijn, waren al prominent lid, zegt Bronsgeest. "We kenden al meerdere rollen voor inhouddeskundige of ervaren leden – raad van advies, prominent, IFIP-afgevaardigde. Het bestuur heeft de eerste lichting samengesteld."

In de toekomst zullen er meer fellows worden benoemd. Bronsgeest: "Daar kun je als KNVI-lid een voorstel voor doen. Dan dient er met vijf anderen een kandidaat te worden genomineerd."

Magazine AG Connect

Dit artikel is ook gepubliceerd in het magazine van AG Connect (meinummer 2020). Wil je alle artikelen uit dit nummer lezen, klik dan hier voor de inhoudsopgave.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in