Management

Branche
logo PQR

PQR fuseert met 2ML

IT-advies en infrastructuurdiensten nu vanuit één organisatie aan te bieden

© PQR
5 april 2017

IT-advies en infrastructuurdiensten nu vanuit één organisatie aan te bieden

Het in advies rond infrastructuur en werkplek-IT gespecialiseerde PQR gaat samen met hosting- en IT-managed services provider 2ML IT Solutions.

Tussen beide bedrijven bestaat al langere tijd een goede relatie doordat 2ML geregeld als onderaannemer actief is bij klanten van PQR. PQR's directeur Ronald Schaap is blij de managed services en hosting door 2ML nu als eigen diensten aan te kunnen bieden: 'Helemaal zeker weten doe je het nooit, maar ik heb toch meermaals het gevoel gehad dat we opdrachten misliepen omdat de opdrachtgever zich niet helemaal comfortabel voelde bij zo'n indirecte relatie met een partij die toch cruciale processen moet managen. Vanaf nu kunnen we de combinatie van advies en managed services aanbieden op een contract waar maar één handtekening onder staat."

Bekende klanten van PQR zijn onder meer: Mazars, HTM, Bolsius, Heerema, Universiteit Utrecht en de gemeenten Breda en Almelo. 2ML verleent z'n diensten onder meer aan Gazprom, Rode Kruis, RTL en Tony's.

2ML brengt bij de fusie omstreeks 50 medewerkers in en PQR zo'n 110. In het kader van de fusie trekt PQR's oprichter en grootaandeelhouder Rolf van Gameren zich uit de onderneming terug. Zijn aandelenpakket wordt overgenomen door de twee huidige DGA's van 2ML, Daan Brenninkmeijer en Robin de Vries, PQR's huidige directeur Ronald Schaap en investeringsmaatschappij Intersaction. Bedragen en participatiepercentages zijn niet bekendgemaakt. Schaap, Brenninkmeijer en De Vries nemen gezamenlijk de leiding op zich van de nieuwe combinatie, die verdergaat onder de naam PQR.

Lees meer over Management OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.