Development

Software-ontwikkeling
teams

Microsoft brengt Teams-versie uit voor kleine bedrijven

30 uur lang vergaderen met driehonderd deelnemers.

© Microsoft
3 december 2021

30 uur lang vergaderen met driehonderd deelnemers.

Microsoft heeft een versie van Teams uitgebracht die specifiek gericht is op kleine bedrijven. De dienst heet Microsoft Teams Essentials en geeft toegang tot de kernfuncties van Teams voor vergaderen.

Het abonnement voor Teams Essentials is met 3,40 euro per maand goedkoper dan een Microsoft 365-abonnement. De versie is met name gericht op videovergaderen. Het is mogelijk om 30 uur lang te vergaderen met zo’n driehonderd deelnemers. Iedere gebruiker krijgt 10 GB gratis cloudopslag. 

De gratis variant heeft wat dat betreft minder mogelijkheden. Daar is het maximum een uur, met een maximaal aantal deelnemers van honderd, zo meldt het techbedrijf op zijn eigen website. 

Unieke behoeften

“We weten hoe moeilijk de afgelopen 20 maanden zijn geweest voor kleine bedrijven. Ze moesten blijk geven van extreme flexibiliteit om zich aan te passen, vaak met beperkte toegang tot tools en technologie. Teams Essentials is speciaal gebouwd om te voldoen aan de unieke behoeften van kleine bedrijven, waardoor ze kunnen gedijen in dit nieuwe werktijdperk", aldus Jared Spataro, corporate vice president Modern Work bij Microsoft.

Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.