Micro Focus lanceert Silk voor SAP

20 oktober 2011
Micro Focus lanceert Silk voor lifecycle support van SAP-toepassingen. Silk optimaliseert de beschikbaarheid, nauwkeurigheid, prestaties en schaalbaarheid van deze toepassingen.

Silk helpt bij het testen en implementeren van SAP-oplossingen. Door middel van een sterk geautomatiseerd proces worden alle aspecten, van wijzigingen in de blueprint en testen tot incidentbeheer afgedekt. Daarbij worden de processen inzichtelijk gemaakt met rapporten en dashboards.


De modules zijn:
• SilkCentral Test Manager voor beheer van het testproces gedurende de gehele levenscyclus van een SAP-deployment

• SilkPerformer 2010 voor het testen van de belasting en prestaties van SAP-oplossingen (deze module bevat een door SAP-gecertificeerde integratie met eCATT)

• SilkTest voor het functioneel testen van SAP NetWeaver, SAP NetWeaver Portal en SAP GUI

• Silk Integration Hub voor gebruik met SAP Solution Manager


Sneller in productie

Roboostoff, Borland Solutions Portfolio Director bij Micro Focus, zegt: “Onze Silk voor SAP-oplossing biedt keuze, flexibiliteit en snelheid aan ondernemingen die SAP-oplossingen gebruiken. Dankzij de integratie met SAP Solution Manager, de integratie met eCATT en met het SAP NetWeaver technology platform, kunnen kwaliteitstesten volledig automatisch worden uitgevoerd tijdens de hele SAP-lifecycle. Bovendien kunnen bedrijven met Silk de tijd van ontwikkeling tot productie terugdringen. Silk helpt om SAP-projecten op schema, binnen het gestelde budget en met de beoogde toegevoegde waarde voor de business te leveren.”


Meer informatie over Silk is te vinden op: http://www.microfocus.com/products/silk/index.aspx.


Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.