Overslaan en naar de inhoud gaan

Managementteam Centric blij met duidelijkheid na wegsturen Sanderink

Centric is blij dat er duidelijkheid is na een periode van onrust. Dat laat het managementteam weten op de officiële website van het bedrijf. Het bedrijf van geschorste Gerard Sanderink bedankt zijn medewerkers voor de inzet en klanten voor het vertrouwen.
Centric
© Centric
Centric

IT-miljonair Sanderink mag niet langer bestuurder zijn bij IT-dienstverlener Centric, waarvan hij eigenaar is, zo luidt één van de vier maatregelen die de speciale rechtbank voor bedrijfsgeschillen donderdagavond heeft opgelegd in een zaak aangespannen door het Openbaar Ministerie (OM).

“Het managementteam van Centric, dat bestaat uit onder andere de directeuren van de verschillende divisies, is van mening dat hierdoor na een periode van aanhoudende onrust nu duidelijkheid is ontstaan”, zo laat het bedrijf weten na de uitspraak gisteren, waarbij onder neer de schorsing van bestuurslid Peter Mous niet valide werd verklaard. “De komende maanden zal hij onder andere besteden aan het inwerken en ondersteunen van de toegewezen bestuurders binnen Centric”, zo laat Centric weten.

Dienstverlening niet in het geding

Centric benadrukt dat de continuïteit van de dienstverlening niet in het geding is. “De organisatie bestaat uit meerdere divisies met ieder een eigen profit & loss-verantwoordelijkheid en zelfstandig opererende directies. Dankzij deze structuur zijn onze medewerkers in staat om onze klanten onder alle omstandigheden goed te blijven ondersteunen bij hun digitale transformatie.”

Het bedrijf benadrukt dat er ondanks alle onrust geen twijfels zijn blij klanten over de inzet, veiligheid en kwaliteit van de door Centric geleverde oplossingen en dienstverlening. “Deze blijven onverminderd op een hoog niveau.”  

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in