Overslaan en naar de inhoud gaan

Lezersreis: met AG naar India

Van 9 t/m 14 maart organiseren AG en coMakeIT een lezersreis naar India. Het doel is om de software industrie in Nederland te laten ervaren wat de mogelijkheden zijn. Kan de Nederlandse software industrie internationaal sneller groeien door de kwaliteit en de kwantiteit van India te benutten.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Hyderabad

In deze week bezoeken we veel verschillende bedrijven, praten we met tientallen experts en ondernemers en zullen we een beter beeld krijgen van de mogelijkheden en de valkuilen rond de samenwerking met Indiase softwaredevelopers. Tijdens de reis doen we Dehli aan en het IT-bolwerk Hyderabad

Brochure

Graag bieden wij u als AG-lezer de mogelijkheid om op deze manier tegen lage kosten kennis te maken met High Tech India. Download voor meer informatie –geheel vrijblijvend- onze uitgebreide brochure met programma en reiskosten.

Informatiemiddag

Als u interesse heeft in deze reis kunt u ook onze informatiebijeenkomst bezoeken. Deze vindt plaats op 15 januari aanstaande vanaf 16.00 uur op de redactie van AutomatiseringGids (Binckhorstlaan 403, Den Haag). Tijdens deze bijeenkomst zal Eric Niehe alvast ingaan op de economie en ontwikkeling van India onder de nieuwe premier Narendra Modi.

Eric Niehe was van 2003 tot 2007 de Nederlandse ambassadeur in India. Momenteel is hij voorzitter van het Europe-India Institute van Nyenrode Business Universiteit. Niehe is een warm pleitbezorger van het ongekende economisch potentieel van India voor Westerse bedrijven.U kunt zich via deze link aanmelden voor deze middag. De bijeenkomst is kosteloos.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in