Management

Outsourcing

Lezersreis: met AG naar India

17 december 2014
Welke kansen biedt samenwerking met India? Is het echt mogelijk om sneller en flexibeler te werken door het inschakelen van Indiase programmeurs? Wat zijn de do’s en don’ts om zo’n samenwerking van de grond te krijgen? U krijgt antwoord op deze vragen tijdens een enerverende lezersreis die AG en coMakeIT organiseren.

Van 9 t/m 14 maart organiseren AG en coMakeIT een lezersreis naar India. Het doel is om de software industrie in Nederland te laten ervaren wat de mogelijkheden zijn. Kan de Nederlandse software industrie internationaal sneller groeien door de kwaliteit en de kwantiteit van India te benutten.

Hyderabad

In deze week bezoeken we veel verschillende bedrijven, praten we met tientallen experts en ondernemers en zullen we een beter beeld krijgen van de mogelijkheden en de valkuilen rond de samenwerking met Indiase softwaredevelopers. Tijdens de reis doen we Dehli aan en het IT-bolwerk Hyderabad

Brochure

Graag bieden wij u als AG-lezer de mogelijkheid om op deze manier tegen lage kosten kennis te maken met High Tech India.  Download voor meer informatie  –geheel vrijblijvend- onze uitgebreide brochure met programma en reiskosten.

Informatiemiddag

Als u interesse heeft in deze reis kunt u ook onze informatiebijeenkomst bezoeken. Deze vindt plaats op 15 januari aanstaande vanaf 16.00 uur op de redactie van AutomatiseringGids (Binckhorstlaan 403, Den Haag). Tijdens deze bijeenkomst zal Eric Niehe alvast ingaan op de economie en ontwikkeling  van India onder de nieuwe premier Narendra Modi.

Eric Niehe was van 2003 tot 2007 de Nederlandse ambassadeur in India. Momenteel is hij voorzitter van het Europe-India Institute van Nyenrode Business Universiteit. Niehe is een warm pleitbezorger van het ongekende economisch potentieel van India voor Westerse bedrijven.U kunt zich via deze link aanmelden voor deze middag. De bijeenkomst is kosteloos.

Lees meer over
Lees meer over Management OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.