Loopbaan

Carriere

Lancering IT Diamonds community voor vrouwelijke IT'ers

5 november 2015
Woensdag 11 november organiseert Computer Futures het eerste IT Diamonds event in Utrecht. Doel is vrouwen in de IT samen te laten komen en elkaar te laten coachen op het gebied van hun carrière.
Tijdens het IT Diamonds event kunnen vrouwen een mentor worden of krijgen om het heft in eigen hand te nemen voor een succesvolle IT-carrière. Ervaringen worden uitgewisseld, tips gedeeld en de visies van prominente sprekers, zoals Jeannine Peek - algemeen directeur Dell Nederland, worden voor het voetlicht gebracht. Zowel online in de IT Diamonds community, als tijdens dit eerste event wordt het belang van vrouwen in IT benadrukt en onderlinge coaching gestimuleerd.

In samenwerking met Monsterboard, Capgemini, RightBrains & Master IT organiseert IT-recruiter Computer Futures dit event onder het motto ‘empowering women in IT’

90 procent van de Nederlandse IT-specialisten is een man, terwijl IT-afdelingen met diversiteit het beste presteren. Dat maakt duidelijk dat vrouwen een belangrijk onderdeel zijn van het team terwijl de Nederlandse IT-arbeidsmarkt te maken heeft met een groot tekort aan vrouwen. Volgens Computer Futures vormen vrouwelijk leiderschap en participatie hét concurrentievoordeel van de toekomst.

Het IT Diamonds event vindt plaats bij Capgemini, Papendorpseweg 100 te Utrecht. Geïnteresseerde vakvrouwen kunnen zich kosteloos aanmelden door een mail te sturen naar: register@it-diamonds.nl. Meer informatie is te vinden via www.it-diamonds.nl.   
Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.