Overslaan en naar de inhoud gaan

Klein kantoor in vizier van Kaspersky

Bij klein zakelijk gebruik wordt vaak gekozen voor een anti-viruspakket dat is bedoeld voor de thuisgebruiker, waardoor de bescherming niet altijd optimaal is, zo stelt Kaspersky. Om dit te ondervangen is een zakelijke bescherming ontwikkeld, die onder de naam Kaspersky Small Office Security v2 wordt aangeboden.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Het pakket is speciaal geconfigureerd voor de praktische behoeften en middelen van bedrijven met minder dan tien werknemers. Het is snel te installeren, eenvoudig in te stellen en gemakkelijk te beheren. Dit is vooral van belang voor microbedrijven die verantwoordelijk zijn voor hun eigen computersystemen.

Kaspersky Small Office Security biedt complete, geautomatiseerde, real-time bescherming - van een krachtige malware signatures database tot via de cloud scannen van bestanden en meer - tegen de nieuwste virussen, Trojans, wormen, bots, spyware, keyloggers en rootkits. Alle instellingen en beveiliging voor alle computers en servers in hun netwerk zijn te beheren vanaf een enkele pc.

Bedrijfseigenaren die zich zorgen maken over het webgebruik van hun werknemers kunnen met Kaspersky Small Office Security v2 de toegang tot het internet, applicaties, games, websites, sociale netwerken beperken. Ook kan het downloaden van bepaalde bestande aan banden worden gelegd.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in