Klein kantoor in vizier van Kaspersky

4 februari 2011
Virusbestrijder Kaspersky Labs heeft een nieuw product uitgebracht, speciaal bedoeld voor kleine bedrijven en thuiskantoren. Deze microbedrijven zijn net zo kwetsbaar als grote ondernemingen als het gaat om cybercriminaliteit en malware.

Bij klein zakelijk gebruik wordt vaak gekozen voor een anti-viruspakket dat is bedoeld voor de thuisgebruiker, waardoor de bescherming niet altijd optimaal is, zo stelt Kaspersky. Om dit te ondervangen is een zakelijke bescherming ontwikkeld, die onder de naam Kaspersky Small Office Security v2 wordt aangeboden.

Het pakket is speciaal geconfigureerd voor de praktische behoeften en middelen van bedrijven met minder dan tien werknemers. Het is snel te installeren, eenvoudig in te stellen en gemakkelijk te beheren. Dit is vooral van belang voor microbedrijven die verantwoordelijk zijn voor hun eigen computersystemen.

Kaspersky Small Office Security biedt complete, geautomatiseerde, real-time bescherming - van een krachtige malware signatures database tot via de cloud scannen van bestanden en meer - tegen de nieuwste virussen, Trojans, wormen, bots, spyware, keyloggers en rootkits. Alle instellingen en beveiliging voor alle computers en servers in hun netwerk zijn te beheren vanaf een enkele pc.

Bedrijfseigenaren die zich zorgen maken over het webgebruik van hun werknemers kunnen met Kaspersky Small Office Security v2 de toegang tot het internet, applicaties, games, websites, sociale netwerken beperken. Ook kan het downloaden van bepaalde bestande aan banden worden gelegd.

Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.