Loopbaan

Carriere
blij

IT-bedrijven hoog in ranglijst van beste werkgevers

© Shutterstock
25 maart 2015
IT-bedrijven worden relatief vaak beoordeeld als goede werkgevers. Dat blijkt uit de lijst van Best Workplaces 2015 van Great Place to Work die gisterenavond is gepresenteerd.

In de categorie ‘Large & Multinational Companies’ (meer dan 250 medewerkers of onderdeel van een multinational) staan maar liefst vijf IT-bedrijven in de top20 van beste werkgevers. SAS Nederland is het hoogstgenoteerde IT-bedrijf (2e plaats), maar ook Call2 (nummer 4) en NetApp (nummer 10) scoorden goed. Verderop komen we EMC (nummer 12) en RES Software (nummer 16) nog tegen in de top20.

In de categorie middelgrote bedrijven (50 tot 250 medewerkers) was Incentro het hoogst genoteerde IT-bedrijf (nummer 3). Verder deden Comparex en Kadenza het goed, die respectievelijk op plaats 5 en 9 eindigden.

In de laatste categorie - Small & Young Enterprises (organisaties met 20 tot 50 medewerkers) was Intermax Managed Hosting het enige IT-bedrijf dat een plekje in de top20 wist te bemachtigen.

Organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan voldoen aan bepaalde criteria en laten bijzonder beleid zien dat ervoor zorgt dat er vertrouwen is in het management, medewerkers trots zijn op wat ze doen en plezier hebben met hun collega’s. De plaats op de lijst wordt bepaald door de score op het medewerkersperceptieonderzoek (twee derde) en door de evaluatie van het werkgeversbeleid (één derde).

De volledige ranglijst is hier te vinden.

Lees meer over
Lees meer over Loopbaan OP AG Intelligence
2
Reacties
ara 24 februari 2020 15:15

When I <a href="https://www.prpremium.ca">Click here </a>
in this site, my interest was piqued. Your articles are so full of information. Keep it up.

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.