Loopbaan

Carriere
Doe mee aan het IT-opleidingenonderzoek 2023

Hoe belangrijk is bijscholing voor jou?

Doe mee aan het IT-opleidingenonderzoek en maak kans op een Raspberry Pi 4B 4GB!

© AG Connect
19 januari 2023

Doe mee aan het IT-opleidingenonderzoek en maak kans op een Raspberry Pi 4B 4GB!

Geeft jouw werkgever voldoende ondersteuning voor training en bijscholing? Heb je überhaupt tijd voor opleidingen of cursussen? Vertel het ons en maak kans op een Raspberry Pi 4B 4GB!

Maar liefst één op de zes IT'ers maakt zich veel zorgen over de vraag of ze hun professionele kennis en competenties wel voldoende op peil kunnen houden, zo bleek vorig jaar uit het jaarlijkse salarisonderzoek van AG Connect en Berenschot. 

Bijscholing is belangrijk voor iedereen binnen de techwereld. Voor IT'ers, omdat zij met actuele kennis relevant blijven op de arbeidsmarkt en hun werk daarmee beter uit kunnen voeren. Maar ook voor organisaties is het belangrijk dat tech de business optimaal kan blijven ondersteunen.

AG Connect vraagt zich dan ook af hoe de bijscholing van IT ervoor staat. Heb je in 2022 opleidingen kunnen volgen? Waarom niet? Of, als je wel een opleiding kon volgen: hoe beviel dat? En doet de werkgever wel genoeg om je hierbij te ondersteunen, bijvoorbeeld qua tijd en budget? 

Doe mee aan ons opleidingenonderzoek en vertel ons jouw ervaringen! Niet alleen brengen we zo de trends rond bijscholing op de IT-arbeidsmarkt in kaart, maar jij maakt ook nog eens kans op een Raspberry Pi 4B 4GB.

Deelname kost slechts zo'n acht minuten en is volledig anoniem. De resultaten verschijnen in maart 2023 in ons tijdschrift en op agconnect.nl. 

Doe mee aan het IT-opleidingenonderzoek!

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.