Gratis workshop baan vinden via LinkedIn

23 maart 2010
Rise en Seats2Meet.com geven een maandelijks terugkerende gratis workshop die werkzoekenden en met ontslag bedreigde medewerkers moet helpen een nieuwe baan via LinkedIn te vinden.

De eerste workshop "Je nieuwe baan via LinkedIn", gepland voor vrijdagmiddag 9 april in Hoog Catharijne in Utrecht, was na een publiciteitscampagne op Twitter binnen 48 uur volgeboekt met 16 werkzoekenden.

Bas Westland, LinkedIn trainer bij Rise en werving & selectie ondernemer met e-people geeft de training. "Vanuit Rise hebben we de afgelopen jaren tientallen recruiters getraind in het vinden van nieuwe medewerkers via LinkedIn. Eind vorig jaar kwam het idee op om in deze tijden van economische crisis de training ook aan werkzoekenden aan te bieden om ze zo te helpen zich beter te profileren voor een nieuwe baan middels hun sociale netwerk."

Seats2Meet.com sponsort maandelijks de locatie van de workshop en de consumpties gedurende de middag, waardoor de workshop gratis is. Ronald van den Hoff, directeur van Seats2Meet.comen initiatiefnemer van het sociale netwerk Mindz.com was direct enthousiast over 'Je nieuwe baan via LinkedIn'.

Rise en Seats2Meet.com willen meer dan alleen geld genereren. Van den Hoff: "Wij willen ook onze expertise en middelen delen met de mensen in ons netwerk die dat nu extra nodig hebben als gevolg van de economische crisis."

Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.