Innovatie & Strategie

Apps
Bill Gates.

Gates gebruikt Android na 'dood' Windows Phone

Om welke Android-smartphone het gaat wil Gates niet zeggen.

Bill Gates. © Flickr/Wikimedia Commons World Economic Forum.
27 september 2017

Om welke Android-smartphone het gaat wil Gates niet zeggen.

Nu de Windows-telefoon een goed jaar van de markt is verdwenen, gebruikt Microsoft-boegbeeld Bill Gates een Android telefoon. Dat schrijft The Verge, op basis van een interview van Gates met de Amerikaanse televisiezender Fox.

Wat voor smartphone het is zegt Gates niet, maar The Verge speculeert dat het zomaar een Microsoft Edition Samsung Galaxy S8 kan zijn. De techwebsite vermoedt dat omdat het volgens Gates om een telefoon gaat waar veel Microsoft software op draait.

Geen iPhone

Gates wil geen iPhone volgens The Verge. De vrouw van de Microsoft-oprichter verklaarde ooit in een interview met de Amerikaanse Vogue dat zij en haar man geen iPhones en iPods voor hun kinderen kochten. 

Vorige week beklaagde Gates zich nog over de toetsencombinatie CTRL + ALT + DEL. Hij zou nu een andere toetsencombinatie verzinnen voor de interrupt zei hij in een interview op het Bloomberg Business Forum. Met de kennis van nu zou Gates van de interrupt een eenknopse actie maken.

Meer AG Connect?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste IT-nieuws? Volg ons op Twitter, like ons op Facebook of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.