edb postgres

EnterpriseDB stapt op de trein van Dell EMC

Postgres database wordt bruikbaar op Dell EMC hardware

25 oktober 2016

Postgres database wordt bruikbaar op Dell EMC hardware

EnterpriseDB, producent van de Postgres databases, is toegetreden tot het zogeheten Dell EMC Technology Connect Partner Program. Dit is een groep van bedrijven die hun eigen systemen geschikt hebben gemaakt voor de hardware van Dell EMC.

Het lidmaatschap toont aan, dat de aanpassing op de systemen van Dell EMC is geslaagd. De combinatie Postgres met de systemen van Dell EMC wordt als bundel aangeboden.

"Onze database profiteert vooral van de XtremIO all-flash storage. Dit opslagsysteem is in staat gegevens heel snel uit te wisselen met de hostcomputer. Vooral onze enterprise-klanten hebben daar behoefte aan, gezien hun grote workloads", zegt Lenley Hensarling, Senior Vice President, Strategy and Product Management, bij EnterpriseDB.

De software is ook getest op een nieuw type flash-opslag, dat DSSD D5 heet. Dit zijn hele racks die zijn volgestopt met flash-eenheden. Bij het ontwerp is voorrang gegeven aan hoge snelheid, zodat heel veel gegevens in korte tijd uit de externe opslag kunnen worden gehaald.

Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.