Overslaan en naar de inhoud gaan

Eigenaar van AG Connect neemt Atlas voor gemeenten over

Sijthoff Media, het mediabedrijf waar AG Connect deel van uitmaakt, voegde onlangs onderzoeksbureau Atlas voor gemeenten toe aan het portfolio. Atlas voor gemeenten blijft als onafhankelijk onderzoeksbureau functioneren. Atlas voor gemeenten is een onderzoeksbureau dat zich richt op stedelijke, sociale en financieel-economische thema’s. Elk jaar wordt de ‘Atlas voor gemeenten’ uitgebracht waarin de vijftig grootste gemeenten van Nederland op vijftig punten worden vergeleken.
drone
© KPN
KPN

Volgende stap

Afgelopen september is Marco Kerste aangetreden als directeur van Atlas voor gemeenten. Hij licht toe: “Atlas is de laatste jaren sterk gegroeid en zet met deze samenwerking de volgende logische stap. Binnen Sijthoff Media kunnen we onze basis verstevigen en ons verder professionaliseren. Tegelijkertijd kunnen we ons als onafhankelijk bureau blijven richten op waar we goed in zijn: kwalitatief hoogwaardig onderzoek.” 
 
Ook Willem Sijthoff, CEO van Sijthoff Media, is blij met de aanwinst: “De publieke sector is een belangrijke markt voor ons. Dankzij de website, het magazine en de evenementen van Binnenlands Bestuur kunnen we maandelijks al meer dan 350.000 bestuurders en ambtenaren bereiken. Met Atlas kunnen we nu ook kwalitatief hoogwaardig onderzoek aanbieden. Bovendien is Binnenlands Bestuur het perfecte platform om de publicaties van Atlas onder de aandacht te brengen.” 
 
Atlas voor gemeenten heeft zijn intrek genomen bij Sijthoff Media in Capital C; het nieuwe centrum voor de creatieve industrie van Amsterdam, gevestigd in de voormalige Diamantbeurs. 

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in