Innovatie & Strategie

Analytics
Eigenaar van AG Connect neemt Atlas voor gemeenten over

Eigenaar van AG Connect neemt Atlas voor gemeenten over

Mediabedrijf Sijthoff Media voegt Atlas van gemeenten toe aan het portfolio.

Precisielandbouw met drone © KPN
12 februari 2020

Mediabedrijf Sijthoff Media voegt Atlas van gemeenten toe aan het portfolio.

Sijthoff Media, het mediabedrijf waar AG Connect deel van uitmaakt, voegde onlangs onderzoeksbureau Atlas voor gemeenten toe aan het portfolio. Atlas voor gemeenten blijft als onafhankelijk onderzoeksbureau functioneren. 
 
Atlas voor gemeenten is een onderzoeksbureau dat zich richt op stedelijke, sociale en financieel-economische thema’s. Elk jaar wordt de ‘Atlas voor gemeenten’ uitgebracht waarin de vijftig grootste gemeenten van Nederland op vijftig punten worden vergeleken. 

Volgende stap

Afgelopen september is Marco Kerste aangetreden als directeur van Atlas voor gemeenten. Hij licht toe: “Atlas is de laatste jaren sterk gegroeid en zet met deze samenwerking de volgende logische stap. Binnen Sijthoff Media kunnen we onze basis verstevigen en ons verder professionaliseren. Tegelijkertijd kunnen we ons als onafhankelijk bureau blijven richten op waar we goed in zijn: kwalitatief hoogwaardig onderzoek.” 
 
Ook Willem Sijthoff, CEO van Sijthoff Media, is blij met de aanwinst: “De publieke sector is een belangrijke markt voor ons. Dankzij de website, het magazine en de evenementen van Binnenlands Bestuur kunnen we maandelijks al meer dan 350.000 bestuurders en ambtenaren bereiken. Met Atlas kunnen we nu ook kwalitatief hoogwaardig onderzoek aanbieden. Bovendien is Binnenlands Bestuur het perfecte platform om de publicaties van Atlas onder de aandacht te brengen.” 
 
Atlas voor gemeenten heeft zijn intrek genomen bij Sijthoff Media in Capital C; het nieuwe centrum voor de creatieve industrie van Amsterdam, gevestigd in de voormalige Diamantbeurs. 

Lees meer over
Lees meer over Innovatie & Strategie OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.