Overslaan en naar de inhoud gaan

Eelco Blok aan de slag bij Reggeborgh

Topman Eelco Blok van KPN gaat halverwege mei aan de slag bij Reggeborgh. Hij treedt toe tot de directie van het investeringsvehikel van de rijke ondernemersfamilie Wessels. Blok had eerder al zijn vertrek aangekondigd bij KPN, waar hij wordt opgevolgd door Maximo Ibarra.
Eelco Blok
© KPN
KPN

Topman bij Reggeborgh, grootaandeelhouder van bouwbedrijf VolkerWessels, is Henry Holterman. Hij is een schoonzoon van de in november vorig jaar overleden ondernemer Dik Wessels.

Blok werkt al jaren voor KPN en is er sinds 2011 de hoogste baas. Hij vindt het nu tijd voor wat anders. Bij de aandeelhoudersvergadering in april draagt hij daarom het stokje over.

Onder leiding van Blok nam KPN in 2014 het glasvezelbedrijf Reggefiber volledig over van Reggeborgh. Ook stond hij aan de basis van een aantal andere acquisities. Bij het telecombedrijf is hij onder meer geroemd om zijn "persoonlijke gedrevenheid''. Blok keerde zich als topman tevens fel tegen de dreigende overname door América Móvil. Een paar jaar geleden werd KPN bijna opgeslokt door dat Mexicaanse bedrijf.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in