Beheer

Security
Dropbox

Dropbox haakt voor security aan op Google, en anderen

Dropbox integreert met Google Cloud Identity, plus derden voor dashboards, toegangsbeleid en identiteitsbeheer.

© Dropbox, Google
8 november 2018

Dropbox integreert met Google Cloud Identity, plus derden voor dashboards, toegangsbeleid en identiteitsbeheer.

Dropbox verstevigt zijn business-aanbod door samenwerkingen aan te gaan met Google, BetterCloud, Coronet en Sailpoint. Deze leveranciers komen met integraties voor de cloudopslagdienst om zakelijke gebruikers meer beheer en zichtbaarheid te geven.

Dropbox heeft deze allianties en daardoor ontwikkelde integraties donderdagavond onthuld. Beschikbaarheid volgt eind dit jaar. De management- en zichtbaarheid-tools die de vier partners bieden, zijn een aanvulling op al bestaande, native security features van Dropbox Business en bestemd voor organisaties van groot tot klein. De aanbieder van cloudopslag stelt dat het om functies gaat waar veel klanten om hebben gevraagd.

Samenwerking met security

"Tegenwoordig vindt bedrijfssamenwerking overal plaats, zowel in als buiten het kantoor en op meerdere apparaten. Samenwerking vindt plaats tussen teams en organisaties in verschillende landen en industrieën met unieke security voorwaarden. Het beschermen van content in deze verschillende omgevingen is één van de redenen waarom Dropbox Business wereldwijd door bedrijven wordt ingezet."

De cloudfirma telt meer dan 300.000 teams die het business-aanbod van online-opslag gebruiken "als een veilige, verenigde workspace die de wrijving rondom samenwerken vermindert". Beheerders van deze werknemersteams krijgen met de nieuwe integraties meer middelen om opgeslagen en gedeelde gegevens te beschermen, maar ook de daarbij gebruikte apparaten en de toegang tot identiteiten van de samenwerkende medewerkers.

Lees meer over Beheer OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.