Beheer

Personal Tech

'Dit jaar nog nieuwe iPad en iPad Mini'

13 augustus 2013
Het gerucht gaat al langer, maar nu schaart ook het doorgaans betrouwbare Bloomberg zich in het koor: behalve een nieuwe iPhone introduceert Apple dit jaar ook nog nieuwe uitvoeringen van de iPad en de iPad Mini.

Bloomberg meldt op gezag van één bron  - net als eerder All Things Digital - dat de nieuwe iPhone op 10 september gelanceerd zal worden. Voor het nieuws dat Apple nog dit jaar ook met nieuwe iPads komt heeft Bloomberg twee bronnen. Wanneer die precies iPads worden gelanceerd is onduidelijk. De bronnen zeggen alleen dat dat later dit jaar zal zijn. Bloombergs kop boven het artikel (met daarin de woorden Holiday refresh) suggereert dat dat voor Thanksgiving zal zijn. Op die dag, eind november, begint in de VS traditioneel het geschenkenseizoen, dat doorloopt tot en met Kerst.

Bloombergs bronnen zijn kennelijk niet scheutig met details over de nieuwe iPad. De iPad Mini krijgt een retina-display, en de grote broer wordt dunner, meldt Bloomberg. Dat komt overeen met eerdere geruchten.

Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.