Overslaan en naar de inhoud gaan

Cook: 'Health-toepassingen Apple's grootse bijdrage'

Apple zal in de toekomst vooral worden onthouden om de waardevolle toepassingen die het lanceerde op het gebied van gezondheidszorg, denkt Apple-ceo Tim Cook. "Ons bedrijf is altijd gericht geweest op het verrijken van het leven van mensen."
Tim Cook
© CC BY 2.0 - Flickr.com - cropped from original
CC BY 2.0 - Flickr.com - cropped fro

"De ontwikkelingen die we maken in de gezondheidszorg zijn dingen waar we ons echt goed bij voelen en waar we al meerdere jaren aan werken. Vooral health-toepassingen en welzijn zijn gebieden waarvan je,  als je uitzoomt in de toekomst en terugkijkt, kunt zeggen dat het onze grootste en waardevolste toevoeging aan de mensheid was. Dat komt omdat ons bedrijf altijd gericht is geweest op het verrijken van het leven van mensen."

'Democratiseren' 

"We zijn steeds meer in de gezondheidszorg beland via de iWatch en via de andere dingen die we met ResearchKit en CareKit hebben gecreëerd. Maar ook de mogelijkheid om medische gegevens op de iPhone te zetten, is dit een grote ontwikkeling. We zijn het aan het democratiseren; we halen data weg bij de gangbare instituten en stellen het individu in staat om hun gezondheid zelf te beheren. En we zitten hiermee pas net aan de voorkant van de ontwikkelingen."

De Apple-ceo kondigde en passant ook nog nieuwe 'service-toepassingen' aan, die volgens Cook in de nabije toekomst zullen worden onthuld. Specifieke details gaf de ceo niet, maar er is een reële kans dat de ceo hier ook op toepassingen op het gebied van gezondheidszorg doelde.   

 

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in