Overslaan en naar de inhoud gaan

Vier top-CISO’s aan het woord

Vier top-CISO’s aan het woord

Het is logisch dat de Chief Information Security Officer (CISO) in veel organisaties een steeds belangrijkere rol gaat spelen. De CISO is de man of vrouw die als een duizendpoot het dreigingslandschap en de werking van technologie moet begrijpen., maar ook moet kunnen communiceren met de directie en met collega’s in business units, divisies en afdelingen. De CISO heeft een verantwoordelijkheid om de medewerkers van de organisatie bewustzijn van cyberrisico’s bij te brengen. Ook hebben CISO’s steeds vaker te kijken naar de cybersecurity-risico’s binnen de ecosystemen waarvan hun organisaties deel uitmaken.

Alle reden voor AG Connect om met vier CISO’s van vooraanstaande organisaties in gesprek te gaan. Zij belichten de keuzes die Randstad, ABN Amro, gemeente Amsterdam en FrieslandCampina hebben gemaakt bij de inrichting van cybersecurity, waar hun prioriteiten liggen, wat hun ambities zijn en hoe zij denken over de rol van de CISO in de komende jaren.

Deze whitepaper is mogelijk gemaakt door SentinelOne, leverancier van cybersecurityoplossingen.

Inloggen

Om een whitepaper te downloaden dien je ingelogd te zijn, dit kan middels bovenstaande button. Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken