Overslaan en naar de inhoud gaan

Softwareontwikkeling in de cloud

Softwareontwikkeling in de cloud

De softwarebranche is constant in beweging. Klanten stellen hoge eisen aan snelheid, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Met de overstap van on-premises software naar cloud-based apps spelen Independent Software Vendors (ISV’s) en software ontwikkelaars niet alleen in op deze behoeften, maar ook op een interne vraag naar meer efficiëntie en schaalbaarheid.
 
Deze transitie heeft een grote impact op softwarebedrijven. De manier van werken verandert radicaal, van business tot backoffice. Zo maken traditionele pakketten plaats voor Software-as-a-Service-modellen (SaaS). De cloudkeuzes die ISV’s maken, gaan verder dan IT. Zaken als security en privacywetgeving, kostenbeheersing, data en innovatie worden strategische vraagstukken. Ook brengt een cloudtransformatie onzekerheid met zich mee. Stabiliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid zijn dan belangrijke manieren om rust te brengen.
 
Dit e-book biedt vijf praktische richtlijnen waarmee ISV’s en software ontwikkelaars hun public cloudomgeving zó in kunnen richten, dat ze met een gerust hart hun software kunnen beheren en doorontwikkelen.

Inloggen

Om een whitepaper te downloaden dien je ingelogd te zijn, dit kan middels bovenstaande button. Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken